ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πάει για ψηλά το Παλαιό Φάληρο, που "άλωσε" τα Χανιά με ανατροπή (10-8 τον ΝΟΧ)

  26.10.2019 17:38       1101

Συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών το Παλαιό Φάληρο, που πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του σε πέντε αγώνες (έχασε μόνο στην πρεμιέρα). Αυτή τη φορά η ομάδα του Τεό Λοράντου πήρε ένα τεράστιο τρίποντο, καθώς επικράτησε μέσα στην έδρα του ΝΟ Χανίων με 10-8 για την 5η αγωνιστική και μάλιστα κάνοντας εκπληκτική ανατροπή στο τελευταίο οκτάλεπτο.

Οι Φαληριώτες έφτασαν τους 12 βαθμούς, παραμένουν σίγουρα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και περιμένουν τα υπόλοιπα αποτελέσμστα της ημέρας για να δουν ποια ακριβώς θα είναι η κατάταξή τους μετά το τέλος της αγωνιστικής.

Οι Κρητικοί βρέθηκαν μπροστά με 8-5 στη διάρκεια της τρίτης περιόδου του αγώνα, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν για 4 λεπτά με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής χωρίς αντικατάσταση του Γιώργου Κατσουλάκη στην αρχή της δεύτερης περιόδου. Το παιχνίδι είχε μεγάλη ένταση και νεύρα και νωρίτερα είχαν αποβληθεί με αντικατάσταση οι Φωκάς (Χανιά) και Γαρδίκας (Φάληρο), ενώ στο διάστημα που το Φάληρο αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω, όχι μόνο δε μείωσε (αφού έχασε και το πέναλτι με τον Τρούλο), αλλά δέχθηκε γκολ και το σκορ από 4-2 έγινε 5-2.

Οι Χανιώτες έλεγχαν συνολικά το παιχνίδι, όμως στο τελευταίο οκτάλεπτο (διάστημα που ο ΝΟ Χανίων έχασε δύο πέναλτι), το Φάληρο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άγγελο Γωνιωτάκη (6 γκολ συνολικά), πέτυχε ένα σερί 4-0, μείωσε και στη συνέχεια πέρασε μπροστά στα τελευταία δύο λεπτά της αναμέτρησης.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΠΑΛΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 8-10

Οκτάλεπτα: 4-2, 1-1, 3-3, 0-4.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης , Σαρτζετάκης 3, Νάστραν 3, Φωκάς, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Αγιωργούσης, Μαζοκοπάκης, Παπαδάκης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Τεό Λοράντος): Χαϊδόπουλος, Γωνιωτάκης 6, Γαρδίκας, Αλαφραγκής 1, Αθυμαρίτης, Δίπλαρος, Τσολακούδης, Ρομπόπουλος, Κοπελιάδης 1, Τρούλος 1, Ντε Σόουζα 1, Γαβαλάς Ι., Μητράκης.

Διαιτητές: Μοίραλης, Μπιράκης

Αλυτάρχης: Νίκος Βλαζάκης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής