ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Έλενα Κούβδου

«Παίξαμε με όρεξη και πάθος»

  27.01.2013 14:55       709

Δηλώσεις από το Έγκερ της Ουγγαρίας, μετά τη χθεσινή ήττα της Εθνικής μας ομάδας από τις Μαγυάρες με 8-10, έκανε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητική Ομοσπονδίας η διεθνής τερματοφύλακας Έλενα Κούβδου.

«Δεν μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα από το πρώτο παιχνίδι. Είμαστε μια νέα ομάδα, δεν έχουμε μαζευτεί όλες μαζί για προετοιμασία, αλλά θεωρώ ότι δεν τα πήγαμε άσχημα. Παίξαμε με όρεξη και πάθος για τη νίκη, με τα πρώτα μηνύματα να είναι θετικά. Έχουμε ακόμα τρεις αγώνες για τα προκριματικά του Γουόρλντ Λιγκ και πιστεύω ότι στο επόμενο παιχνίδι θα παρουσιαστούμε καλύτερες».

Σε ερώτηση για το αν έγιναν λάθη, τα οποία στέρησαν τη νίκη από το Εθνικό μας συγκρότημα, η 23χρονη τερματοφύλακας απάντησε: «Όπως είναι φυσιολογικό, έγιναν λάθη από όλες μας. Ήταν κυρίως λάθη απειρίας, κάτι απόλυτα λογικό. Δεν μπορούμε να ζητάμε από παιδιά που δεν έχουν αγωνιστεί σε τόσο υψηλό επίπεδο να μην κάνουν λάθη. Κάθε παιχνίδι κρίνεται στις λεπτομέρειες. Θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει, δεν τα καταφέραμε. Θα προσπαθήσουμε για τα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο και δουλειά μέχρι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης, που αποτελεί και τον μεγάλο μας στόχο για φέτος».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος