ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Αλεξάνδρα Ασημάκη

«Παλέψαμε μέχρι το τέλος»

  27.01.2013 14:51       737

Δεν κατάφερε να επικρατήσει της Ουγγαρίας το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα των Γυναικών, στο χθεσινό παιχνίδι για τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Γουόρλντ Λιγκ, όπου ηττήθηκε με σκορ 8-10.

Ωστόσο, όπως επεσήμανε χθες σε δηλώσεις του στην ΚΟΕ ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης, η ομάδα αντέδρασε σωστά απέναντι στο σκληρό παιχνίδι της Ουγγαρίας. Από την πλευρά της, η διεθνής μας Αλεξάνδρα Ασημάκη δήλωσε:

«Για πρώτο αποτέλεσμα είμαστε αρκετά ικανοποιημένες. Αυτή η ομάδα αποτελεί μια νέα σύνθεση, δεν έχουμε προλάβει καν να προετοιμαστούμε ομαδικώς. Στην ουσία, βρεθήκαμε όλες μαζί μία ημέρα πριν τον αγώνα με την Ουγγαρία. Παρ’ όλα αυτά, θεωρώ ότι πραγματοποιήσαμε μια καλή εμφάνιση. Παλέψαμε όλες από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό», δήλωσε αρχικά η 24χρονη φουνταριστός και συνέχισε αναφερόμενη στην αντίπαλη ομάδα της Ουγγαρίας:

«Αντιμετωπίσαμε την Ολυμπιακή ομάδα της Ουγγαρίας, η οποία δεν έχει κάνει αλλαγές στο ρόστερ της. Από την πλευρά μας, πιστεύω ότι υπάρχει θέληση να δουλέψουμε σωστά, να διορθώσουμε ορισμένα πράγματα και να εμφανιστούμε όλες κατάλληλα προετοιμασμένες και συγκεντρωμένες την επόμενη φορά που θα αντιμετωπίσουμε την Ουγγαρία».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος