ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πάλεψε, αλλά ηττήθηκε στην πρεμιέρα ο ΑΝΟ Γλυφάδας, 15-11 από την πανίσχυρη Ουραλότσκα (pics)

  18.11.2021 20:11       572

Το πέλεψε γερά, κόντρα στην πανίσχυρη ρωσική Ουραλότσκα, η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του ΑΝΟ Γλυφάδας στην πρεμιέρα των αγώνων στον Α' Όμιλο, που γίνεται στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων, με διοργανώτρια την ελληνική ομάδα, αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 15-11, μετά από μια συγκλονιστική σε εξέλιξη αναμέτρηση.

Οι δυο ομάδες ήταν κοντά σκορ, που είχε συνεχείς ανατροπές και διακυμάνσεις. Ο ΑΝΟΓ είχε σε μεγάλη μέρα τις Σταματίνα Κοντογιάννη και Ειρήνη Νίνου που πέτυχαν μαζί συνολικά τα 10 από τα 11 γκολ της ομάδας του Ορέστη Σαλάχα. Η Μπερσνέβα ήταν όμως, ήταν το μεγάλο επιθετικό της Ουραλότσκα. Ασταμάτητη ήταν η Ρωσίδα διεθνής, που πέτυχε 6 γκολ. Στις αρχές του 4ου οκτάλεπτου η Γλυφάδα είχε ισοφαρίσει σε 9-9, αλλά στη συνέχεια οι Ρωσίδες επέβαλαν τον ρυθμό τους και έφτασαν στην επικράτηση.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 4-2, 2-4, 3-6.

Η σύνθεση και τα γκολ του ΑΝΟ Γλυφάδας: Γκανγκλ, Π. Νίνου, Κατσώνη, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου, Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου, Κούλχαας 1, Φουντωτού, Ειρήνη Νίνου 5, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 5, Καρύτσα.

Επόμενος αγώνας του ΑΝΟΓ στον Όμιλο είναι αύριο Παρασκευή (19/11) κόντρα στην ισραηλινή ΑΣΑ στις 18.45.

Τον αγώνα παρακολούθησαν, μαζί με τον Πρόεδρο της ΚΟΕ Κυριάκο Γιαννόπουλο, ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, ο ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς, ο ΓΓ της ΚΟΕ Στέφανος Αυγουλέας, το μέλος του ΔΣ και υπεύθυνος έφορος υδατοσφαίρισης γυναικών Εύη Μωραϊτίδου και οι ομοσπονδιακές προπονήτριες Αλεξία Καμμένου και Ευτυχία Καραγιάννη, αλλά και η πρόεδρος της ΕΣΟΑ Βούλα Κοζομπόλη (δείτε τις σχετικές photos).

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής