ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / EURO CUP

Πάλεψε, αλλά λύγισε στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στο κατάμεστο Ποσειδώνιο ο ΠΑΟΚ, 7-6 από Ντε Ζαν

  13.10.2022 22:03       611

Το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο φόρεσε τα ευρωπαϊκά του μετά από πολλά χρόνια, ήταν ιδιαίτερα αναβαθμισμένο με τους κανούργιους ηλεκτρονικούς πίνακες και με τις εξέδρες κατάμεστες από τους φίλους του ΠΑΟΚ που δημιούργησαν καυτή ατμόσφαιρα. Ο Δικέφαλος του Βορρά πάλεψε γερά στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στον Όμιλο του Euro Cup που διοργανώνει ο ίδιος στη Θεσσαλονίκη, αλλά λύγισε και γνώρισε την ήττα από την ολλανδική Ντε Ζαν με 7-6.

Οι άμυνες των δύο ομάδων πρωταγωνίστησαν στο παιχνίδι το οποίο ήταν ιδιαίτερα κλειστό και οι πορτιέρο των δύο ομάδων είχαν πολύ μεγάλη συμβολή. Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου δεν κατάφερε να προηγηθεί σε κανένα σημείο του ματς και πλήρωσε τη νευρικότητά της και τη δυστοκί της στην επίθεση.

Μάλιστα, στις αρχές της τρίτης περιόδου το σκορ ξεκίνησε να ξεφεύγει (4-1) και πλέον οι Θεσσαλονικείς όσο κι αν πάλεψαν δεν κατόρθωσαν να κυνηγήσουν τη νίκη.

Αύριο Παρασκευή (14/10), ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στις 20:30, την ισπανική Τενερίφη.

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος μαζί με τον Β´ Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιάννη Νάτσιο.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO - ΝΤΕ ΖΑΝ 6-7

Οκτάλεπτα: 1-2, 0-1, 4-4, 1-0.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Λασκαρίδης, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν. 1, Καλαργυρός, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 1, Τσολακούδης 2, Χαραλαμπόπουλος, Προσινικλής Π., Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Αλειφτήρας.

ΝΤΕ ΖΑΝ: Χούισμανς, Ρεμπτ, Μπέικερ 1, Βαν Ντερ Στρούικ Κ., Μπράντγες 2, Μέιν 3, Κάτελαρς, Κόρβερ, Βαν Ντερ Στρούικ Γ., Γιάνσεν, Μαντολίνι, Λούκας 1, Ντε Γιογκ.

Αναλυτικά το παιχνίδι ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής