ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / EURO CUP

Πάλεψε για την ανατροπή και με Χόνβεντ ο ΠΑΟΚ, λύγισε με 10-9

  29.10.2022 13:19       420

Την ήττα με 10-9 από την πανίσχυρη ουγγρική Χόνβεντ γνώρισε ο ΠΑΟΚ DOMUS ERGO στον δεύτερο αγώνα του στον Δ' Όμιλο του 2ου προκριματικού γύρου του LEN Euro Cup Ανδρών στο Ζάγκρεμπ, παρότι πάλεψε για την ανατροπή και λίγο έλειψε να την καταφέρει.

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, το συγκρότημα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου τα έδωσε όλα μέχρι το φινάλε, ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 6-1 λίγο πριν από τη λήξη της πρώτςη περιόδου και 7-3 στις αρχές της 2ης, κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στο γκολ και κυνήγησε την ισοφάριση μέχρι το φινάλε, μείωσε σε 10-9 και έχασε την ευκαιρία να πάρει την ισοπαλία στο φινάλε σε προσπάθεια στον παίκτη παραπάνω. Τέσσερα γκολ για τους Θεσσαλονικείς πέτυχε ο Χαραλμπόπουλος.

Η Χόνβεντ, που έκανε έτσι το "3 στα 3" στον Όμιλο, έχει ήδη εξασφαλισε την πρόκρισή της την επόμενη φάση, ενώ για τον ΠΑΟΚ (που έχει μέχρι στιγμής τη μεγάλη νίκη επί της Μλάντοστ και αυτήν την ήττα από τους Ούγγρους) τα πάντα θα κριθούν στον βραδινό αγώνα του απέναντι στην ισπανική Μεντιτεράνι (Σάββατο 29/10, 19:00 ώρα Ελλάδας). Την Κυριακή στις 11:30 είναι ο τελευταίος του αγώνα με την Πρίμορατς Κότορ.

XONBENT - ΠΑΟΚ DOMUS ERGO 10-9

Οκτάλεπτα: 6-2, 2-3, 1-3, 1-1.

ΧΟΝΒΕΝΤ (Μάρτον Σίβος): Ντέκερ, Κέβι 1, Χέσσελς Σ., Έκλερ Μπ. 2, Χοζνιάσκι 1, Φέγιος 1, Έκλερ Σ. 1, Μάνχερτζ, Χέσσελς Μπ., Σούγκαρ 3, Σίμον, Νίρι 1, Φάρκας.
 
ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Λασκαρίδης, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός 1, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 2, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 4, Προσινικλής Π., Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Αλειφτήρας.

Δείτε λεπτομέρειες για τον αγώνα ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής