ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / Νίκος Κραουνάκης

«Παλεύουμε ολομόναχοι»

  19.01.2014 17:50       1183

Την απόλυτη αδιαφορία και εγκατάλειψη βιώνουν καθημερινά οι αθλητές, οι προπονητές και οι διοικούντες της κολύμβησης . Αυτό είναι το παράπονο ,και ορισμένες φορές ο θυμός, που εκφράζουν οι άνθρωποι του αθλήματος σε κάθε αγώνα-εκδήλωση-δραστηριότητα που διοργανώνεται από την ΚΟΕ. Αυτή την οργή εξέφρασε και σήμερα ο Νίκος Κραουνάκης στην 3η μέρα της Χειμερινής Ημερίδας 11-12 ετών.

Ο τεχνικός σύμβουλος της ημερίδας αναφέρθηκε στο μείζον ζήτημα  της μη λειτουργίας του κλειστού κολυμβητηρίου στο ΟΑΚΑ: «Είναι σαφώς εξοργιστικό η πολιτεία να μην δίνει λύση σε αυτό το πρόβλημα. Δεν είναι δυνατόν το καλύτερο κολυμβητήριο στην Ελλάδα να μην έχει άδεια λειτουργίας».

Στα ευχάριστα όμως της ημέρας, αξιοσημείωτη ήταν  η ικανοποίηση της ΚΟΕ για την συμμετοχή των «μελλοντικών πρωταθλητών» στην ημερίδα αλλά και για την γενικότερη εξέλιξη της. Άλλωστε αυτό ήταν και το μήνυμα της όλης δραστηριότητας πως παρά τα προβλήματα ο ελληνικός αθλητισμός αντέχει και θα συνεχίσει να παλεύει.

Η παραπάνω άποψη τονίστηκε και από της δηλώσεις του Νίκου Κραουνάκη: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς υπάρχει μεγάλη συμμετοχή, πάνω 1200 παιδιά, δηλαδή, έλαβαν μέρος στην ημερίδα. Σαφώς, βέβαια, μένουμε ικανοποιημένοι και από τις επιδόσεις τους παρότι είναι ακόμη περίοδος προετοιμασίας».

Όμως το πιο σημαντικό του τριήμερου αυτού είναι το πάθος και η θέληση που έδειξαν ,αγόρια και κορίτσια ,δείχνοντας σε όλους πως το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού βρίσκεται σε καλά χέρια.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος