ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Κώστας Δήμου

«Πάμε για την κατάκτηση του τίτλου»

  10.04.2014 13:44       1101

Φώτο(Αρχείου):O προπονητής της Βουλιαγμένης, Κώστας Δήμου

Η Ευρωπαϊκή πειριπέτεια της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης του ΝΟ Βουλιαγμένης ξεκινά από την Ισπανία και την πόλη Σαμπαντέλ στο πλαίσιο του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα  που θα διεξαχθεί το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο(11-12/4) με τη συμμετοχή και της ελληνικής ομάδας. Οι ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους στην τελική φάση της διοργάνωσης είναι η διοργανώτρια Σαμπαντέλ, η ισπανική Ιμπέρια, η ιταλική Οριζόντε Κατάνια και φυσικά η ομάδα του Κώστα Δήμου.

Ο προπονητής του ΝΟ Βουλιαγμένης μίλησε λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής της ομάδας για το  Σαμπαντέλ, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιμπέρια στον πρώτο ημιτελικό, για την ετοιμότητα και το στόχο της ομάδας του, που είναι η κατάκτηση του μεγαλύτερου τη τάξει Ευρωπαϊκού τίτλου, της Ευρωλίγκα και μάλιστα μερικές μέρες μετά την κατάκτηση του Len Trophy από τον Ολυμπιακό. «Ο στόχος της ομάδας μου είναι ξεκάθαρος.Πάμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Ο ΝΟ Βουλιαγμένης είναι μια ομάδα που ανελλιπώς συμμετέχει σε Φάιναλ Φορ Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση της Ευρωλίγκα ήδη δύο φορές και ευελπιστούμε ότι θα γράψουμε μία ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Έχουμε επίγνωση των ομάδων που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, γνωρίζουμε ότι πάμε να αναμετρηθούμε με πολύ καλές ομάδες. Παραμένουμε προσγειωμένοι αν και ξέρουμε ότι ο τελικός με τη Σαμπαντέλ είναι το λογικό ζευγάρι που θα αναδειχθεί από τους δύο ημιτελικούς. Η Ιμπέρια όμως την οποία και αντιμετωπίζουμε στο δρόμο για τον τελικό είναι μια επικίνδυνη ομάδα και θα έχουμε προβλήματα αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι και δε παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας. Από την πλευρά μας κρατάμε χαμηλούς τόνους και μέσα στο γήπεδο μπορούμε να  αποδείξουμε γιατί είμαστε πάντα παρόντες σε μεγάλες διοργανώσεις».

Ο Κώστας Δήμου δε παρέλειψε να συγχαρεί τον Ολυμπιακό για τη μεγάλη Ευρωπαϊκή του επιτυχία την κατάκτηση του Len Trophy. «Συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Ολυμπιακού για το τρόπαιο. Είναι κάτι πολύ σημαντικό αυτό που έκανε για την αναζωογόνηση του αθλήματος, για το μέλλον του. Ως ελληνικές ομάδες και σωματειακά και σε επίπεδο Εθνικών ομάδων έχουμε χαρίσει πολλές επιτυχίες στη χώρα και αυτό μας δίνει ικανοποίηση, χαρά να συνεχίσουμε τη δουλειά παρά τα προβλήματα που υπάρχουν. Μακάρι να τεθούμε αντιμέτωποι με τον καλό φίλο Χάρη Παυλίδη και τα κορίτσια του για την κατάκτηση του Σουπερ Καπ!Αυτό  όμως προϋποθέτει τον τίτλο της Ευρωλίγκα και αυτό πάμε να παλέψουμε στην Ισπανία».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος