ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πανελλήνιο ρεκόρ η Ντουντουνάκη, όριο ο Μπολάνος

  24.02.2018 20:12       1386

Συνέχεια είχαμε σήμερα (24/2) στους Χειμερινούς αγώνες κολύμβησης Ανδρών - Γυναικών, που διεξάγονται στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, με σημαντικές επιδόσεις, ένα Πανελλήνιο ρεκόρ αλλά και ένα ακόμη όριο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων.

Η Άννα Ντουντουνάκη ήταν εκείνη που πραγματοποίησε το Πανελλήνιο ρεκόρ στα 50μ. πεταλούδα Γυναικών, με την κολυμβήτρια του ΠΑΟΚ να ολοκληρώνει την κούρσα σε 00.26.38. Το όριο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων/Νεανίδων πέτυχε ο Παναγιώτης Μπολάνος του Ολυμπιακού, ο οποίος πραγματοποίησε επίδοση 02.02.20 στον τελικό των 200μ. ύπτιο Ανδρών.

Τέλος, μια αρκετά καλή επίδοση σημειώθηκε και από την κολυμβήτρια Φωτεινή Μέτσιου της ΑΕ Χαϊδαρίου, που στον τελικό των 400μ. μικτής ατομικής Γυναικών στην κατηγορία Νεανίδων κατέγραψε χρόνο 04.55.30.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, η Άννα Ντουντουνάκη σημείωσε: "Η αλήθεια είναι ότι πέρυσι δεν πήγε πολύ καλά η χρονιά και για αυτό φέτος ήθελα πολύ να γίνει κάτι ωραίο και είχαμε δουλέψει καλά από την αρχή της σεζόν. Αισθανόμουν καλά για αυτούς τους αγώνες, είχα προετοιμαστεί και προφανώς θέλω να πιάσω και το όριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Από το πρωί έκανα μια δυνατή κούρσα, οπότε ήθελα πολύ να κάνω το ρεκόρ είναι η αλήθεια και χαιρομαι που μου βγήκε. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Τάσο Καράμπελα τον προπονητή μου και τον γυμναστή Λάζαρο Αβίντογλου καθώς ήταν πολύ καθοριστικοί στο επίτευγμα αυτό".

Οι αγώνες ολοκληρώνονται αύριο (25/2), με τους τελευταίους προκριματικούς (09.00) και τους τελικούς (16.00).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ