ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Πανηγυρικά και πάλι στο «Μπιρό» της Fina ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος

  26.07.2013 18:29       729

Μία ημέρα μετά την πανηγυρική επανεκλογή του στην Προεδρία της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας (COMEN), ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος επαναβεβαίωσε με τον ίδιο τρόπο και πάλι ομόφωνα, την παρουσία του στο νέο Εκτελεστικό Συμβούλιο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (Fina).

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ θα παραμείνει δηλαδή, για τα επόμενα 4 χρόνια, στο ανώτατο όργανο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Υγρού στίβου, ενώ κατά πάσα πιθανότητα – τις επόμενες ημέρες – θα διατηρήσει και την ιδιότητα του «Συνδέσμου» με την Επιτροπή Υδατοσφαίρισης της Fina.

Πρόεδρος επανεκλέχθηκε ο Ουρουγουανός Μαλιόνε και Γραμματέας ο Ιταλός Μπαρέλι, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, όπου ο κ. Διαθεσόπουλος είναι Αντιπρόεδρος της.

Η επανεκλογή του Δημήτρη Διαθεσόπουλου αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το ειδικό βάρος που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια ο ελληνικός υγρός στίβος στα διεθνή φόρα του και σίγουρα αντανακλά στην δικιά του ισχυρή προσωπικότητα που έχει παγιωθεί στα κέντρα λήψης των αποφάσεων για τα αθλήματα του υγρού στίβου.

«Στο πρόσωπο μου, το επαναλαμβάνω, δεν τιμώμαι εγώ αποκλειστικά με την εκλογή μου σε μια σειρά από υψηλά αξιώματα. Αλλά, ο ίδιος ο ελληνικός υγρός στίβος που μεγαλουργεί με πενιχρά πλέον μέσα και έχει κάνει γνωστό τον ελληνικό αθλητισμό σ ‘όλο τον κόσμο. Η φωνή μας είναι ισχυρή, όπως δυνατή είναι και η εικόνα μας. Για την Ελλάδα του σήμερα, την Ελλάδα της κρίσης και της οικονομικής ανέχειας, αυτό είναι τονωτικό για όλους εμάς που έχουμε αφιερώσει το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μας στην υπηρεσία του Αθλητισμού», τονίζει από τη Βαρκελώνη ο Πρόεδρος της ΚΟΕ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ