ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πανηγυρικά ο Ολυμπιακός στους τελικούς, 10-5 τον ΝΟΒ και 2-0 νίκες

  23.05.2015 18:40       884

Ο Ολυμπιακός έκανε άνετα το 2-0 στις νίκες απέναντι στον ΝΟ Βουλιαγμένης και προκρίθηκε πανηγυρικά στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών όπου θα επιδιώξει να διατηρήσει τα σκήπτρα και να κάνει πάλι το νταμπλ.

Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 10-5 το απόγευμα στον δεύτερο αγώνα της σειράς των ημιτελικών μεταξύ των δύο ομάδων, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, και πέτυχαν τον στόχο της πρόκρισης στους τελικούς όπου θα έχουν επίσης πλεονέκτημα έδρας. Περιμένουν πλέον τον αντίπαλό τους από το ζευγάρι Εθνικός - Παναθηναϊκός (παίζουν λίγο αργότερα στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό στο Ιλίσιο και οι πράσινοι προηγούνται 1-0 νίκες). Ο ΝΟ Βουλιαγμένης μένει μετά από πολλά χρόνια εκτός της σειράς των τελικών και θα διεκδικήσει στην 3η θέση στη σειρά των μικρών τελικών.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε και πάλι να ελέγξει το ρυθμό του ματς και να περιορίσει τους "μπέμπηδες" με την πολύ καλή του άμυνα, ενώ βρήκε λύσεις και πάλι από περιφέρεια και παίκτη παραπάνω με κορυφαίο σκόρερ τον Άλεξ Γούνα (ΦΩΤΟ) που πέτυχε 4 γκολ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-10

Οκτάλεπτα: 1-4, 2-1, 2-3, 0-2.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τσαλκάνης Γαλανίδης
Κοπελιάδης 1 Μυλωνάκης 1
Μασμανίδης 1 Δελακάς 1
Βελώνιας Βλαχόπουλος 1
Χρυσοσπάθης 1 Φουντούλης Ι. 1
Γούβης Δερβίσης
Αφρουδάκης Χρ. Ποντικέας
Ελμισιάν Ντόσκας
Αλβέρτης Μουρίκης 1
Καπότσης 2 Κολόμβος
Τίγκας Δ. Μάλιαρα 1
Μαυρωτάς Λ. Γούνας 4
Ζερδεβάς Δεληγιάννης
Λουιζίδης
Ποταμιάνος
Προπονητής: Τεό Λοράντος Προπονητής: Θοδωρής Βλάχος

Διαιτητές: Σκαλοχωρίτης, Μπουδραμής

Αλυτάρχης: Νίκος Λούτας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής