ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / MULTINATIONS YOUTH SWIMMING MEET 2024/ΣΚΟΠΙΑ

Παπαθεοδώρου και Χουρδάκης στη κορυφή της βαθμολογίας

  08.04.2024 19:36       1922

Κατέκτησαν από δυο χρυσά μετάλλια, και με την ίδια βαθμολογία αναδείχθηκαν κορυφαίοι αθλητές στη Πολυεθνή Συνάντηση Αγοριών και Κοριτσιών 13-14-15 ετών (Multination Υouth Swimming Meet), που φιλοξενήθηκε στα Σκόπια (Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας).

Ο Κωνσταντής Χουρδάκης με την επίδοση 16:09.27 στα 1500μ ελεύθερο και ο Νίκος Παπαθεοδώρου με το 57.42 στα 100μ ύπτιο συγκέντρωσαν από 725 βαθμούς. Στους 724 ακολούθησε ο Τούρκος Καν Ακάρ με 57.44 στα 100μ ύπτιο και αυτός.

Ο Χουρδάκης δήλωσε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας: «Η πρώτη μου συμμετοχή με την εθνική ομάδα στο εξωτερικό ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο. Κατάφερα να κατακτήσω την πρώτη θέση και στα δυο αγωνίσματα που συμμετείχα και επίσης να πετύχω ατομικό ρεκόρ. Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία η συμμετοχής μου στο καθώς εκτός από τα αποτελέσματα όλης την ομάδας που ήταν εξαιρετικά, είχα την ευκαιρόα να γνωρίσω αξιόλογους  ανθρώπους,  προπονητές και συνοδούς καθώς και άλλους αθλητές , φίλους μου πλέον από τους οποίους μόνο θετικά στοιχεία μπορεί κάποιος να πάρει. Τους ευχαριστώ όλους πολύ και ανυπομονώ για το επόμενο . Η φετινή χρόνια  είναι πολύ  απαιτητική καθώς ο  προπονητής μου Γιώργος Σουρδής και εγώ έχουμε θέσει αρκετούς και μεγάλους στόχους που αφορούν τόσο την κολύμβησης όσο και το  OWS .  Ο επόμενος μεγάλος στόχος μας είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα OWS και η πρόκριση τόσο για το ευρωπαϊκό όσο και για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτής θάλασσας. Δουλεύουμε σκληρά, συνεχίζουμε δυνατά την προετοιμασία μας. Δυσκολίες πάντα υπάρχουν αλλά σίγουρα όταν αγαπάς κάτι τόσο πολύ τίποτα δεν σε σταματά .Από τη συμμετοχή μου στην αποστολή αυτή,  το κέρδος ήταν μεγάλο και όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και σαν αθλητής και σαν άνθρωπος». 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος