ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Ευρωπαϊκό Νέων Ανδρών

Παρά την ήττα στόχος η οκτάδα

  03.09.2012 20:13       800

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγο από την ιστοσελίδα μας, η Εθνική μας ομάδα Νέων Ανδρών ηττήθηκε με σκορ 7-15 από την ομάδα της Ρωσίας. Ακολουθούν αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα:

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-1, 3-6, 1-5

Τα γκολ για την Ελλάδα: Τίγκας 3, Λουϊζίδης 2, Παπαδόπουλος 2

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Περικλής Δαμάσκος δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

«Μόνο στεναχώρια μπορεί να προκαλέσει μια τέτοια ήττα. Ωστόσο, οφείλουμε να είμαστε ρεαλιστές και να αποδεχθούμε τα δεδομένα. Αρχικά, είναι γεγονός ότι οι Ρώσοι είχαν 10 από τους 13 πολίστες τους γεννημένους το ’93, σε αντίθεση με εμάς που οι περισσότεροι παίκτες μας έχουν γεννηθεί το ’94 και ’95. Ένα άλλο δεδομένο είναι η προετοιμασία της ομάδας φέτος, λόγω γνωστών προβλημάτων που κατά καιρούς έχω αναφέρει και εγώ και οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας, δεν ήταν η καλύτερη δυνατή», τόνισε ο κ. Δαμάσκος και συνέχισε λέγοντας:

«Στο σημερινό παιχνίδι έπαιξε ρόλο και η διαιτησία που μας υποχρέωσε να παίξουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς τον Καζάζη, ο οποίος αποβλήθηκε αδικαιολόγητα με αντικατάσταση. Επιπλέον, ο Σέρβος διαιτητής μας χρέωσε με πολλές αποβολές με αποτέλεσμα να τα τελευταία λεπτά να παίξουμε χωρίς τους Τίγκα, Δερβίση και Χατζηγούλα. Συνεχίζω να είμαι αισιόδοξος παρά την ήττα μας και πιστεύω ότι η ομάδα θα μπορέσει τελικά να υλοποιήσει τον αρχικό της στόχο που είναι η είσοδος στην 8άδα».

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει αύριο Τρίτη 4/9 στις 16:00 (ώρα Ελλάδας) την ομάδα της Ισπανίας και ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του πρωταθλήματος.  

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος