ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Γιάννης Ορφανίδης

"Παραμένουμε προσγειωμένοι"

  18.11.2013 12:40       1713

Για τις αλλεπάλληλες επιτυχίες του Απόστολου Χρήστου στο Ζάγκρεμπ και στο τουρνουά Mladost 2013 (πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ ύπτιο,πανελλήνιο ρεκόρ στα 50μ ύπτιο, πρώτη θέση στα 200μ ύπτιο σε 25αρα πισίνα), μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο Γιάννης Ορφανίδης, ομοσπονδιακός προπονητής και προπονητής του νεαρού Παγκόσμιου Πρωταθλητή Νέων του Ντουμπάι.

«Ήρθαμε σε αγώνες με μεγάλο συναγωνισμό. Ο Απόστολος  δεν ήταν μέσα στους 6 πρώτους που ήρθαν σε αυτό το διεθνές μίτινγκ αν και βραβεύθηκε ως ο καλύτερος στην κατηγορία των εφήβων. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολους αντιπάλους. Ο Απόστολος βελτιώνεται συνεχώς και  αποκτά νέες εμπειρίες. Κάναμε πολύ καλή δουλειά, λύσαμε και διάφορα θέματα και έτσι καταφέραμε να έχουμε αυτές τις επιτυχίες. Είχε ξεκουραστεί λίγο πριν έρθουμε και  επομένως φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Παραμένουμε προσγειωμένοι».

Ο κ . Ορφανίδης αναφέρθηκε και στον επόμενο στόχο για τον Χρήστου που δεν είναι άλλος από τους Πανευρωπαικούς Αγώνες σε 25αρα πισίνα στη Δανία. «Δε πρέπει να ξεχνάμε οτι ο Απόστολος πάει εκεί σαν έφηβος και έχει να συναγωνιστεί άντρες. Στόχος του είναι να πιεστεί το πρωί για να φτάσει στα ημιτελικά. Μέσα απο το συναγωνισμό και μάλιστα με αθλητές πολύ πιο έμπειρους θα μάθει πολλά».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος