ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ

Παρέλαση στην Ανδόρα της ελληνικής αποστολής, με τον Πρόεδρο της ΚΟΕ επικεφαλής

  04.07.2013 17:08       982

ΦΩΤΟ: Η παρέλαση της ελληνικής αποστολής, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της COMEN και της ΚΟΕ, κ. Δημήτρη Διαθεσόπουλο

Παρέλαση στο κέντρο της πόλης πραγματοποίησαν όλες οι αποστολές των ομάδων που συμμετέχουν στο Μεσογειακό Κύπελλο Συγχρονισμένης Κολύμβησης, που διεξάγεται στην Ανδόρα (4-7 Ιουλίου).

Ανάμεσά τους και η ελληνική αποστολή, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της COMEN και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, κ. Δημήτρη Διαθεσόπουλο.

ΦΩΤΟ: Ο Πρόεδρος της COMEN, κ. Δημήτρης Διαθεσόπουλος, απευθύνει χαιρετισμό, δίπλα στον Πρόεδρο της ομοσπονδίας της Ανδόρας και τον Υπουργό Αθλητισμού της χώρας

Ο κ. Διαθεσόπουλος μάλιστα, απηύθυνε χαιρετισμό, μαζί με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ανδόρας και τον Υπουργό Αθλητισμού της χώρας. Στα λόγια του, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Το COMEN CUP αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες διοργάνωσεις για τη Συγχρονισμένη Κολύμβηση. Φέτος στο Μεσογειακό Κύπελλο της Ανδόρας έχουμε το αριθμό ρεκόρ των 27 χωρών από 4 Ηπείρους, γεγονός που βοηθάει πολύ στην ανάπτυξη του αθλήματος.»

ΦΩΤΟ: Σύσσωμη η Εθνική μας ομάδα Συγχρονισμένης, μαζί με τους συνοδούς και τον κ. Διαθεσόπουλο

Οι υποχρεώσεις για την ελληνική ομάδα στη διοργάνωση ξεκινούν σήμερα στις 17.30 (ώρα Ελλάδας), με τα προκριματικά του Ντουέτο.

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 12 αθλήτριες: Αθανασία Τσόλα (1998), Σοφία-Ευαγγελία Μαλκογεώργου (1998), Αντωνία-Ραφαέλλα Μαζοκοπάκη (1998), Ελευθερία Γκουζούνα (1998), Ιωάννα Δάντη (1998), Άννα-Μαρία Ταξοπούλου (2000), Μαρία-Ελένη Αρμάου (2000), Βαλεντίνα Φαραντούρη (1998), Αφροδίτη Τσιαούση (1998), Αναστασία Ταξοπούλου (1998), Ιφιγένεια Δίπλα (2000), Νεφέλη-Αικατερίνη Μπαδογιάννη (2000).

Συνοδοί της αποστολής, οι προπονήτριες, Μαρία Θηβαίου και Θεοδώρα Παρτάλη, οι κριτές Ελένη Κουγιά και Σπυριδούλα Μπαντέ και ο Δημήτρης Φαραντούρης (αρχηγός της αποστολής).7

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος