ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παρέμεινε αήττητος ο Ολυμπιακός, 13-8 την ΑΕΚ

  06.04.2022 21:49       843

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του σε σχέση με την ομάδα που κατέκτησε την Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΑΕΚ 13-8 στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά, για την 20η αγωνιστική.

Παραμένει αήττητος με 54 βαθμούς σε 18 αγώνες.

Ο Αλεξάνταρ Τσίριτς δεν χρησιμοποίησε τις Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου Ράνεϊ, Βασιλική Πλευρίτου, Τζόρνταν και Κρίστμας, και έδωσε χρόνο σε κορίτσια που δεν παίζουν συχνά. Η ΑΕΚ προηγήθηκε 3-2 αλλά ο πρωταθλητής Ευρώπης με 10-2 στις επόμενες δυο περιόδους ξέφυγε στο σκορ. 

Κορυφαία σκόρερ με τρία γκολ ήταν η Έλενα Ξενάκη.

Τρία τέρματα επίσης σημείωσε η Κάσεϊ Πασκάλε.

Τα κορίτσια της ομάδας της ΑΕΚ πριν την αναμέτρηση, έδωσαν από ένα κίτρινο τριαντάφυλλο στις «ερυθρόλευκες» για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας την περασμένη Κυριακή.

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ 13-8

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 5-1, 5-1, 1-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Σταματοπούλου,Χριστοδούλου, Σλίκινγκ 1, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου, Ξενάκη 3, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Χαλδαίου 2, Τζωρτζακάκη 1, Δρακωτού 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Δουρέκα, Τριχά, Μαργαρίτη 1.

ΑΕΚ (Κική Λιώση): Τσουρή, Πασκάλε 3, Κασσάρη, Λούδη 1, Γαβαλά, Βαμβακάρη , Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη 1, Κώτσια 2, Τσιμάρα Ευφ., Τσιμάρα Ευδ. 1, Γροζοπούλου, Μπεκρή, Κοβάσεβιτς, Ζαχαρίου.

Διαιτητές: Θωμάς, Λοϊζίδης

Αλυτάρχης: Ντίνος Σακελλαράκης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος