ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παρέμεινε πρώτος ο Εθνικός, 12-10 την ΝΕ Πατρών στην Πάτρα

  06.12.2017 22:56       1081

Μόνος πρώτος στη βαθμολογία του ομίλου της Β' Φάσης της Α1 Γυναικών διατηρήθηκε ο Εθνικός, που επικράτησε με 12-10 της ΝΕ Πατρών για την 3η αγωνιστική.

Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό και βρήκε την ομάδα της Πάτρας να προηγείται στο σκορ στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου με 4-3. Ωστόσο, η ομάδα του Εθνικού είχε ένα πολύ δυνατό δεύερο οκτάλεπτο όπου πέτυχε πέντε γκολ και δέχθηκε μόλις ένα, φτάνοντας στο ημίχρονο με διαφορά τριών τερμάτων υπέρ της. Οι εναλλαγές στο σκορ ήταν διαρκείς και στην τρίτη περίοδο, όπου οι δύο ομάδες πέτυχαν από τρία γκολ.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο η ομάδα του Δημήτρη Μπιτσάκου πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή, με αποτέλεσμα η ομάδα του να παραμείνει τελευταία στον όμιλο δίχως βαθμό. Πρώτες σκόρερ της συνάντησης η Νιαρχάκου του Εθνικού και η Σοφία Μανέτα της ΝΕΠ με τέσσερα γκολ η καθεμιά.

Η τερματοφύλακας της ΝΕΠ, Βούλα Μανέτα αποβλήθηκε στην τρίτη περίοδο με κόκκινη κάρτα, έπειτα από διαμαρτυρία στους διαιτητές.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ-ΕΘΝΙΚΟΣ 10-12

Οκτάλεπτα: 4-3, 1-5, 3-3, 2-1

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Μανέτα Β., Ανδρουτσέλη, Πετάση, Μπαλάτσα Μ., Μανέτα Μ. 1, Μανέτα Σ. 4, Μπαλάτσα Ν., Λυκοθανάση 1, Μοίραλη, Μπιτσάκου, Κουτέλη 2, Σολανάκη 1, Γιαννακέα, Ρακιντζή, Τσιμάρα 1

Εθνικός (Κώστας Βαμβακάρης): Δουρέκα, Καλαργυρού 1, Βάσιλα, Αποστολίδου 2, Μπίσμπα 1, Μιχαηλίδου, Λογοθέτη 1, Νιαρχάκου 4, Φραγκιουδάκη, Γκούζουλα, Κοντογιάννη 2, Τζούρκα, Κατσίμπρη 1, Χατζηκυριακάκη

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Χρήστος Τσαρουχάς

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ