ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παρέμεινε σε τροχιά πλέι-οφ ο Τρίτων, 5-4 τον Νηρέα

  13.04.2013 17:40       704

Σπουδαία νίκη πέτυχε στην έδρα του ο Τρίτων Αμαρουσίου, επικρατώντας δύσκολα με 5-4 του Νηρέα Χαλανδρίου, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Η ομάδα του Αμαρουσίου, αν και στο τέλος του 3ου οκταλέπτου βρισκόταν πίσω στο σκορ (1-2), κατάφερε στην τελευταία περίοδο να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει το «τρίποντο» που τη διατηρεί στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί στα πλέι-οφ.

Από την άλλη, η ομάδα του Τάσου Πιρπιρή σε ακόμη ένα παιχνίδι εμφανίστηκε αξιόμαχη, αλλά τα πολλά λάθη στο τέλος της στέρησαν έστω το βαθμό της ισοπαλίας. Έτσι ο Νηρέας παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογία με 4 βαθμούς.

ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ-ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 5-4

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 0-0, 1-0, 1-2, 3-2

ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Στέφανος Λέανδρος): Τερεφού, Καρκάνη, Κορμά, Παπαγεωργίου , Αποστολίδου 2, Χυδηριώτη, Μπούρα , Κοτσιώνη, Δημητρόκαλη 1, Μπενέκου Ι. 2, Λάττα, Στρατάκου, Τομαή

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Τάσος Πιρπιρής): Επταημέρου, Σαμαρά 2, Βασιλακοπούλου Μ., Βάσιλα, Πανουσάκη 1, Ιγνατίδη, Λιβαθηνού, Μηλά, Βασιλακοπούλου Α., Διαμαντοπούλου 1, Φέσκου, Μιχαηλίδου, Μητσάκου, Κωστάκη

Διαιτητές: Σπανούδης, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχης: Καραμουσουλάκης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος