ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παρέμεινε τέταρτος ο Τρίτων Αμαρουσίου, 13-2 τη ΝΕ Πατρών

  20.04.2013 17:22       784

Στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα παρέμεινε ο Τρίτων Αμαρουσίου, αφού επικράτησε εύκολα στην Πάτρα επί της τοπικής ΝΕΠ με 13-2, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Η ομάδα του Αμαρουσίου δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα και πήρε μία εύκολη νίκη στο «Α. Πεπανός», που τη διατήρησε μόνη πια στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς μπροστά από τον πέμπτο Εθνικό. Έτσι, ο Στέφανος Λέανδρος και οι παίκτριές του με αν δε στραβοπατήσουν τις τελευταίες αγωνιστικές, θα πανηγυρίσουν της είσοδό τους στα πλέι-οφ του φετινού πρωταθλήματος.

Στην αντίπερα όχθη, οι Πατρινές υποβιβάστηκαν και μαθηματικά σήμερα στην Α2 κατηγορία, παραμένοντας στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα χωρίς βαθμό.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ-ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 2-13

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-5, 0-2, 0-2, 0-4

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Όλγα Μανέτα): Γιαννακέα, Καμπούρα, Διαμαντοπούλου, Παπαδοπούλου, Κοντογιαννάτου , Κριλή , Νικολακοπούλου, Σινέμογλου, Μπαλάτσα 2, Ζαφειράκη Αικ., Ζαφειράκη Ευστ.

ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Στέφανος Λέανδρος): Τερεφού, Καρκάνη 1, Κορμά 1, Παπαγεωργίου, Χυδηριώτη 1, Μπεκρή 1, Μπενέκου Α. 7, Δημητρόκαλη , Μπενέκου Ι. 2, Στρατάκου

Διαιτητές: Κουρέτας, Ευφραιμίδης

Αλυτάρχης: Μπλούνδρος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος