ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Δημήτρης Διαθεσόπουλος

«Παρόμοιες επιτυχίες και το 2016»

  29.12.2015 17:41       3902

Τις ευχές του για την νέα χρονιά εξέφρασε ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο οποίος προέβη επίσης και σε έναν απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, ενώ αναφέρθηκε και στις προσδοκίες του από το 2016.

Δημήτρης Διαθεσόπουλος - Πρόεδρος ΚΟΕ

«Σίγουρα οι επιτυχίες στο Καζάν και στο Μπακού είναι κάτι που θα μας θυμίζει ευχάριστα το 2015. Φυσικά δεν ήταν μόνο αυτά. Πάρα πολλοί αθλητές κατάφεραν να ξεπεράσουν εαυτόν και να χαρίσουν πολύ μεγάλες επιτυχίες για τη χώρα μας σε όλα τα αθλήματα. Αν αναλογιστεί κανείς και τις υλικοτεχνικές υποδομές που είναι πολύ λίγες για το επίπεδο των αθλητών μας, μπορεί να πει κανείς ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι άξιοι πολλών συγχαρητηρίων. Για την νέα χρονιά που έρχεται, έχουμε τους μεγάλους στόχους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και τον ακόμη μεγαλύτερο της Ολυμπιάδας, στην οποία πολλοί αθλητές και ομάδες μας ήδη έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους και θα έχουμε κι άλλες προκρίσεις. Προσδοκούμε ανάλογες επιτυχίες με αυτές του 2015. Στους Έλληνες φιλάθλους εύχομαι υγεία και τους καλώ στις δύσκολες συνθήκες που γενικότερα επικρατούν στη χώρα μας, να στηρίζουν με ευπρέπεια και ήθος τους αθλητές, χωρίς τη δημιουργία επεισοδίων, που δίνουν λαβή σε κάποιους να αμαυρώνουν τα ιδεώδη του αθλητισμού. Οι πραγματικοί φίλαθλοι πρέπει να προστατεύουν αυτό που αγαπούν».

 

Σε δηλώσεις για την νέα χρονιά προέβησαν και οι Δημήτρης Σαρακατσάνης, Ηλίας Ξιάρχος και Γιώργος Κατσαρός, οι οποίοι επίσης ευχήθηκαν για το νέο έτος και έκαναν απολογισμό του 2015.

 

Δημήτρης Σαρακατσάνης:  - Γ.Γ. ΚΟΕ

«Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο και του χρόνου όλα να πάνε καλύτερα για τη χώρα μας. Το 2015 έφερε μεγάλες επιτυχίες για τους αθλητές της ομοσπονδίας μας σε όλα τα αθλήματα. Για το 2016 θέλουμε να φέρουμε διακρίσεις σε επίπεδο Ολυμπιακών Αγώνων, κάτι που μεταφράζεται σε κάποιο μετάλλιο από τις ομάδες της υδατοσφαίρισης και με πρόκριση σε κάποιον τελικό στην κολύμβηση και στα υπόλοιπα αθλήματα».

 

Ηλίας Ξιάρχος – Ταμίας ΚΟΕ

«Το 2015 μας αφήνει πίσω του και οι επιτυχίες οι οποίες ήρθαν ήταν τεράστιες για τον ελληνικό υγρό στίβο. Εύχομαι το 2016 να υπάρξει μια ανάλογη συνέχεια, μιας και είναι Ολυμπιακή χρονιά. Σε όλο τον κόσμο εύχομαι να έχει υγεία και να έρχεται να στηρίζει τους αθλητές μας».

Γιώργος Κατσαρός - Αντιπρόεδρος ΚΟΕ

«Το 2015 οι επιτυχίες ήταν πολύ μεγάλες με αποκορύφωμα το χάλκινο μετάλλιο της ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν. Βέβαια δεν ήταν μόνο αυτό, αφού είχαμε εξίσου μεγάλες επιτυχίες και στα υπόλοιπα αγωνίσματα και σχεδόν σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Η άνοδος που επέδειξε ο υγρός στίβος στη χρονιά που φεύγει εύχομαι να αποτελέσει οδηγό για μεγάλες επιδόσεις μέσα στο 2016, που είναι και ο μεγάλος στόχος. Ολόψυχες ευχές σε όλο τον κόσμο για υγεία και ευτυχία».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ