ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Παρουσία του Κυριάκου Γιαννόπουλου το 2ο Κύπελλο Ιωάννης Λαζαρίδης

  20.05.2023 15:03       1350

Μια ιδιαίτερη κολυμβητική συνάντηση διεξάγεται ήδη από το πρωί (Σάββατο 20/5) στο ολυμπιακών διαστάσεων Κολυμβητήριο του Λουτρακίου, παρουσία και του προέδρου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκου Γιαννόπουλου.

Πρόκειται για το 2ο Κύπελλο προς τιμήν του Ιωάννη Λαζαρίδη.

Στα 94 του χρόνια, ο πολύπειρος παράγοντας εξακολουθεί και προσφέρει με κάθε τρόπο στη τοπική κοινωνία. Ιδιαιτέρως ενισχύει τα μικρά παιδιά, τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων. Και όχι μόνο…Ο κ.Λαζαρίδης αποτελεί ιδρυτικό μέλος του ΑΟ Ποσειδώνα Λουτρακίου, έχει διατελέσει επί 50ετία Ταμίας του και πάντα είναι κοντά στον όμιλο της καρδιάς του, που θέλει με αυτό τον τρόπο να τον τιμήσει για τη μεγάλη, πολυσχιδή και ανιδιοτελή προσφορά του.

Στους αγώνες που θα συνεχιστούν το απόγευμα από τις 18:00, συμμετέχουν παιδιά προαγωνιστικών κατηγοριών (9-12 ετών) από την Πελοπόννησο και στόχος του ΑΟ Ποσειδώνα Λουτρακίου, όπως είπε ο Πρόεδρός του, Δημήτριος Σακελλάρης, είναι να εξελιχθεί σε θεσμό.

Τους αγώνες παρακολούθησαν επίσης, ο Δήμαρχος Λουτρακίου, Γιώργος Γκιώνης και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Πελοποννήσου της ΚΟΕ, Μάκης Γεωργαράς.

Λεπτομέρειες για τους αγώνες ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος