ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πέμπτη θέση και Ευρώπη για ΠΑΟΚ, 9-8 τον Υδραϊκό στον Άλιμο

  09.05.2019 16:23       785

Την 5η θέση στην τελική βαθμολογία  του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών κατακτά ο ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε, με ανατροπή, 9-8 του Υδραϊκού στον αγώνα κατάταξης (για τις θέσεις 5η-6η), στο κολυμβητήριο του Αλίμου και εξασφάλισε την ευρωπαϊκή έξοδο (Euro Cup).

Οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν στο πάγκο τους τον Πάνο Βέργο, που ήταν τιμωρημένος (καθώς είχε δεχθεί κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης για την Α’ Φάση των πλέι οφ)  και ο Νικήτας Κόχειλας εκτέλεσε χρέη προπονητή. Από πλευράς Υδραικού δεν αγωνίστηκε ο Φώτης Μπλάνης.

Ο Υδραϊκός προηγήθηκε και με τρία γκολ διαφορά, 5-2 και 6-3, αλλά στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ανέκαμψε και πήρε το προβάδισμα (7-8) με τον Κεχαλάρη και το διεύρυνε με τον Χαραλαμπόπουλο (7-9), ενώ ο Αργυρόπουλος διαμόρφωσε το τελικό απουάλεσμα (8-9).

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ 8-9

Οκτάλεπτα: 3-0, 2-3, 2-3, 1-3.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης, Μιτελούδης 1, Κοκκινάκης, Πρέκας 3, Καλαργυρός, Χονδροκούκης 1, Αργυρόπουλος Κ. 1, Στελλάτος 1, Τσαχιλίδης 1, Ίρβινγκ, Μαντής, Ρουμάνης.

ΠΑΟΚ: Τζωρτζάτος, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς, Κόχειλας, Κουλούρης, Νάνος, Κεχαλάρης 1, Καρούντζος 2, Παυλίδης Χ. 1, Σολεϊμάνιπακ, Χαραλαμπόπουλος 3, Μουρατίδης 2, Μανθογιάννης, Τάτσης, Βοζίκης.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής