ΤΕΧΝΙΚΗ / ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πέντε όρια για Κίνα-Σερβία

  14.03.2015 16:09       1027

ΦΩΤΟ: Ο Σταύρος Κουρλάκης έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων της Σερβίας

Mε πέντε όρια αθλητών μας στις κορυφαίες διοργανώσεις του καλοκαιριού, τόσο σε επίπεδο Nέων, όσο και σε επίπεδο Ανδρών Γυναικών, άρχισαν οι Χειμερινοί αγώνες Τεχνικής κολύμβησης Νοτίου Ελλάδας στον Πειραιά.

Η Σοφία Κτενά (Δελφίνια Περιστερίου) έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κίνας στα 50μ Άπνοη, με χρόνο 16.63, όντας πρώτη, το μοναδικό σε Άνδρες- Γυναίκες στα πρωινά αγωνίσματα.

Ο Σταύρος Κουρλάκης (Δελφίνια Περιστερίου) ήταν 1ος στην κατηγορία του,  στα 1500μ Επιφάνεια, με χρόνο 13:05.66, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων που θα γίνει στη Σερβία. Οι Θεοδόσης Παραστρατίδης (ΑΕ Χαϊδαρίου) και Φίλιππος Ιακωβίδης (ΝΟ Βουλιαγμένης) εξασφάλισαν με τη σειρά τους την παρουσία τους στη Σερβία, πιάνοντας το όριο στα 200μ Διπλά Πέδιλα, με χρόνο 1:41.73 και 1:42.60 αντίστοιχα. Τέλος, η Ροζάννα Λαμπαρδάκη (ΝΟ Χανίων) έπιασε το όριο για Σερβία, στα 50μ Άπνοη Νεανίδων, με χρόνο 17.24.

Οι αγώνες συνεχίζονται με τα απογευματινά αγωνίσματα που ξεκινούν στις 16:15.

Ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις τους ήταν οι αθλητές μας, στις δηλώσεις τους, μετά το πέρας των πρωινών αγωνισμάτων.  Ο Σταύρος Κουρλάκης (Δελ.Περ) που έπιασε το όριο στα 1500μ Επιφάνειας για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων της Σερβίας, σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί οι κόποι μου ανταμείβονται. Έχω δουλέψει πολύ με τους προπονητές μου Αλέξανδρο Ξιάρχο και Γιώργο Σαλταμανίκα και μου βγήκε ένας πολύ καλός χρόνος. Από κει και πέρα έχω και άλλα αγωνίσματα, ατομικά και σκυτάλες. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά».

Η Σοφία Κτενά (Δελ. Περ), που έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο της Κίνας στα 50μ Άπνοη, τόνισε : «Βάσει προετοιμασίας και σύμφωνα με τη συμμετοχή μου στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Έγκερ έδειξα ότι βρίσκομαι σε καλή κατάσταση. Για την προετοιμασία και τη συμμετοχή μου είναι ένας καλός χρόνος, έπιασα και το πρώτο όριο για το Παγκόσμιο της Κίνας και από κει και πέρα ευχαριστώ όσους με στηρίζουν».

 Η Ροζάννα Λαμπαρδάκη, θα βρίσκεται στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων της Σερβία, μετα το όριο στα 50μ Άπνοη Νεανίδων. Η αθλήτρια του ΝΟ Χανίων δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το χρόνο μου και που έπιασα το πρώτο όριο για τη Σερβία, ήταν ο στόχος μου. Συνεχίζουμε την προσπάθεια».

Ο Λουκάς Καρετζόπουλος, μετά τα 3 χρυσά μετάλλια που κατέκτησε στο Έγκερ, στοχεύει στο Παγκόσμιο: «Γύρισα από δυνατούς αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπλλο, στο οποίο πήγα αρκετά καλά και είμαι ικανοποιημένος. Από κει και πέρα στόχος μου είναι να βρεθώ στο Παγκόσμιο και στην εξέλιξη του ΟΠΕΝ πρωταθλήματος ευελπιστώ ότι θα το πετύχω. Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο».

Γραφειο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ