ΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ/ ΧΑΝΙΑ

Πέντε πανελλήνια ρεκόρ στην πρεμιέρα

  30.07.2015 20:56       1870

ΦΩΤΟ: Το κολυμβητήριο των Χανίων φιλοξενεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κατηγοριών τεχνικής κολύμβησης

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών που διεξάγεται στα Χανιά, με συνδιοργανωτές την ΚΟΕ και το Ναυτικό Όμιλο Χανίων. Στη διοργάνωση συμμετέχουν 350 αθλητές και αθλήτριες από 32 σωματεία, από όλη τη χώρα.

Στη σημερινή πρεμιέρα σημειώθηκαν πέντε πανελλήνια ρεκόρ. Συγκεκριμένα, ο  Στέφανος Αντωνιάδης του ΓΣ Ηρακλή, με την επίδοσή του 20.34, στα 50μ Διπλά πέδιλα έκανε νέο ρεκόρ στην κατηγορία των Εφήβων. Ο Γιώργος Δημητράτος του ΝΟ Βουλιαγμένης, με επίδοση 1:41.20, στην κατηγορία των Παίδων σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ Διπλά πέδιλα. Η Νίκη Παταρίδου, του ΑΣ. Άτλαντα, στα 50μ Διπλά πέδιλα, πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ Παγκορασίδων Α’, με την επίδοσή της 24.76. Ο Ιωάννης Δουλγεράκης, του Ποσειδώνα Ληξουρίου, με το χρόνο του 19.92 στα 50μ επιφάνειας, πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ, στην κατηγορία των Παμπαίδων Β’. Τέλος, στα 4Χ200μ επιφάνειας Κορασίδων, τα Δελφίνια Περιστερίου πέτυχαν πανελλήνιο ρεκόρ, με χρόνο 7:04.63.

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός στο άθλημα, κ. Γιώργος Σαλταμανίκας, που μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, για τη σημερινή πρώτη ημέρα της διοργάνωσης: «Βλέπουμε μια τεράστια δυναμική, ήδη από την έναρξη του πρωταθλήματος. Η διοργάνωση είναι φανταστική, οι διοργανωτές έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και τους ευχαριστούμε. Τα Χανιά είναι μια πόλη, η οποία έχει αγκαλιάσει το άθλημα της Τεχνικής κολύμβησης. Σήμερα, στην πρώτη ημέρα, σημειώθηκαν πέντε πανελλήνιες επιδόσεις που δείχνουν ότι οι αθλητές μας προσπαθούν σκληρά, με μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας να οφείλεται στους σωματειακούς προπονητές που κάνουν εξαιρετική δουλειά».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ:

http://koe.org.gr/index.php?option=com_content&view=category&id=466&Itemid=572

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ