ΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ/ ΧΑΝΙΑ

Πέντε πανελλήνια ρεκόρ τη δεύτερη ημέρα

  31.07.2015 20:29       1578

Με πέντε Πανελλήνια ρεκόρ συνεχίστηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κατηγοριών τεχνικής κολύμβησης, που διεξάγεται στα Χανιά.

Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Διονυσοπούλου, των Δελφινιών Περιστερίου, έκανε στα 100μ επιφάνεια χρόνο 42.91 και σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ Κορασίδων. Ο  Γιώργος Δημητράτος του ΝΟ Βουλιαγμένης, με επίδοση 44.75, στην κατηγορία των Παίδων και των Εφήβων σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ Διπλά πέδιλα. Στα 100μ Διπλά Πέδιλα, με 51.74, στην κατηγορία των Παγκορασίδων Α΄, η Ευδοξία Θωμάκου, που ανήκει στην ΑΕ Χαϊδαρίου έκανε ρεκόρ. Η Μαγδαληνή Αμπατζίδου, των Δελφινιών Πτολεμαϊδας, στην κατηγορία των Παγκορασίδων Α΄, με 53.97 σημείωσε και εκείνη Πανελλήνιο ρεκόρ. Τέλος, ο Ιωάννης Δουλγεράκης, του Ποσειδώνα Ληξουρίου, έκανε ρεκόρ Παμπαίδων Β΄, στα 100μ επιφάνεια με 44.08.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, κ Γιώργος Σαλταμανίκας, που βρίσκεται στα Χανιά σημείωσε: «Η δεύτερη ημέρα κύλησε πολύ καλά, με αξιόλογους χρόνους. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τα πέντε πανελλήνια ρεκόρ που σημειώθηκαν, σε μια εξαιρετική διοργάνωση, από πλευρά οργανωτική και αγωνιστική».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ