ΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ/ ΧΑΝΙΑ

Πέντε Πανελλήνια ρεκόρ την τρίτη ημέρα

  01.08.2015 20:12       1415

Αξιόλογοι χρόνοι και πέντε ακόμα Πανελλήνια ρεκόρ σημειώθηκαν τη σημερινή τρίτη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κατηγοριών τεχνικής κολύμβησης που διεξάγεται στα Χανιά.

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Χατζηηλιάδης του Πανσερραϊκού έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ Ανδρών, στα 100μ Διπλά πέδιλα, με χρόνο 43.67. Στο ίδιο αγώνισμα, ο Φίλιππος Ιακωβίδης, του ΝΟ Βουλιαγμένης, με επίδοση 44.14 σημείωσε Πανελλήνιο ρεκόρ Εφήβων, καταρρίπτοντας το χθεσινό, που είχε πετύχει ο Γιώργος Δημητράτος. Επιπλέον, νέορ ρεκόρ έκανε στα 400μ επιφανείας ο Δουλγεράκης του ΠΟσειδώνα Ληξουρίου στην κατηγορία Παμπαίδων β', με επίδοση 3:36.75.

Στα ομαδικά αγωνίσματα Πανελλήνια Ρεκόρ είχαμε από την ομάδα των Δελφινιών Περιστερίου στην κατηγορία Παίδων στη σκυτάλη 4Χ100μ επιφάνεια με 2:52.40. Στο ίδιο αγώνισμα στην κατηγορία των Κορασίδων είχαμε ρεκόρ από την ομάδα του ΝΟ Χανίων, με επίδοση 3:07.22.

Μιλώντας για την τρίτη ημέρα της διοργάνωσης που ολοκληρώνεται αύριο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Σαλταμανίκας σχολίασε: «Ολοκληρώθηκε και η τρίτη ημέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κατηγοριών, με αξιόλογους χρόνους και πέντε νέα πανελλήνια ρεκόρ να προστίθενται στα 10 που είχαμε έως τώρα. Η διοργάνωση είναι άριστη οργανωτικά, κάτι το οποίο θεωρούμε ότι θα ισχύσει έως αύριο, στη λήξη των αγώνων».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ