Η Πέπη Χαραλάμπους, υπεύθυνη έφορος του αθλήματος των καταδύσεων στην ΚΟΕ, που είχε και την ιδιότητα της competition manager στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή (29/7) στο ΟΑΚΑ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα και στα social media της ΚΟΕ για τη διοργάνωση και την παρουσία της Εθνικής μας ομάδας.
«Είναι τιμή και χαρά που η χώρα μας διοργάνωσε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Καταδύσεων Εφήβων - Νεανίδων. Κατ αρχήν ευχαριστούμε πολύ το Υπουργείο Αθλητισμού, το ΟΑΚΑ και φυσικά την Κολυμβητική Ομοσπονδία που ανέλαβε αυτή την πολύ σπουδαία διοργάνωση για το άθλημά μας. Με την συναίνεσή τους φροντίσαμε να έχουμε καλά εξοπλισμένα γυμναστήρια και νέο εξοπλισμό όσον αφορά το Καταδυτήριο. Aυτή η διοργάνωση ήλθε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και αποτελεί ώθηση για τις Καταδύσεις στη χώρα μας. Προσκαλούμε όλα τα παιδάκια να ασχοληθούν με το άθλημά μας, το οποίο δεν είναι ευρέως διαδεδομένο. Πιστεύω πως ταιριάζει στον Έλληνα και είναι πολύ εντυπωσιακό» είπε και τόνισε:
«Η ελληνική ομάδα ανταπεξήλθε αξιοπρεπώς σε αυτούς τους αγώνες. Έχουμε ένα νέο δυναμικό τιμ, με την παρουσία ενός νέου τεχνικού συμβούλου, του Μεξικανού Ντάνιελ Ίσλας, ο οποίος είναι διακεκριμένος προπονητής, αλλά και του Θωμά Μπίμη, πρώην Ολυμπιονίκη. Δουλεύουν μαζί έξι μήνες, η συνεργασία τους είναι άψογη και προσπαθούμε να είμαστε δυνατοί».
Δείτε τη και ακούστε τις δηλώσεις της αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ