ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πέρασε άνετα από την έδρα του ΟΦΘ το Παλαιό Φάληρο (6-16)

  25.11.2023 16:38       1250

Σπουδαία και εμφατική εκτός έδρας νίκη πέτυχε το Παλαιό Φάληρο, που επιβλήθηκε με 16-6 επί του ουραγού ΟΦΘ, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, για τη 12η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Α1 πόλο Ανδρών.

Οι Φαληριώτες παραμένουν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας με 18 βαθμούς πλέον, αλλά έχουν μπροστά τους δύο πολύ απαιτητικά παιχνίδια μέχρι το τέλος της Α' φάσης, κόντρα σε Πανιώνιο και ΝΟ Βουλιαγμένης και χρειάζονται τουλάχιστον ένα θετικό αποτέλεσμα, ή συνδυασμό αποτελεσμάτων σε άλλα ματς για να έχουν ελπίδες να βρεθούν στον Όμιλο των ισχυρών της Β´ φάσης.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν ανταγωνιστικοί για μόλις ένα οκτάλεπτο, στο ματς, μέχρι το Φάληρο να ανεβάσει στροφές στο δεύτερο, με ενα επιμέρους σκορ 4-0, "κλειδώνοντας" σιγά σιγά την νίκη. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν με τους ίδιους ρυθμούς και στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, φτάνοντας σε μια άνετη επικράτηση. Κορυφαίος σκόρερ τους ο Νίκος Καρακάσης με 6 γκολ.

ΟΦΘ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 6-16

Οκτάλεπτα: 2-3, 0-4, 1-4, 3-5.

ΟΦΘ (Λάμπρος Βογιατζόγλου): Τσακίρης, Σακάλογλου, Βακαρέλης, Στεργίου Γ. 1, Γιώρτσιος 2, Νάνος, Ιωσήφ, Φουρναράκης, Παυλίδης Χρ. 1, Κεϊχανί, Βάσιτς 1, Πρωϊμάκης, Βαλτσιώτης, Δημητριάδης 1, Κορίτσας.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Κώστας Βαβακάρης): Γιαννέλης, Γαλάνης, Ογκουζτσάν 1, Παπαδημητρίου, Δήμου Π. 1, Καρακάσης 6, Πάβισιτς 3, Φλώρος, Δημακόπουλος 1, Καλής 2, Κυπραίος, Κοντονής, Φλέγκας, Βάσσος 1, Λεμπέσης 1.

Διαιτητές: Μοίραλης, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Σιώης Πολυζώης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής