ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ

Πέρασε από το Περιστέρι στο Final-4 ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 13-9 τον ΓΣΠ

  02.03.2022 21:42       768

Ο Βουλιαγμένης ξεπέρασε το σοκ από τις δύο συνεχόμενες ήττες του στη Β' φάση του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών και με μια σπουδαία εμφάνιση στο κολυμβητήριο της Χωράφας, κατάφερε να ξεπεράσει την ανίσταση του ΓΣ Περισετρίου, τον οποίο υπέταξε με 13-9 στον μεταξύ τους προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών - stoiximan.gr και να προκριθεί για άλλη μια χρονιά στο Final-4 του θεσμού (15-16/4). Eκεί που δεν θα είναι φέτος ο ΓΣ Περιστερίου, μετά από τις τρεις σερί προηγούμενες παρουσίες του.

Ντέρμπι ήταν στη μεγαλύτερη διάρκειά του το ματς στο Περιστέρι, με ένταση και σπουδαίες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. O NOB του Κόλιανιν είχε τον έλεγχο του ρυθμού από το δεύτερο οκτάλεπτο, αλλά εξασφάλισε τη νίκη και τη διαφορά στην τέταρτη περίοδο με λύσεις από Καλογερόπουλου, Καπότση, Σκουμπάκη.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 9-13

Οκτάλεπτα: 3-2, 2-4, 4-4, 0-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου 1, Φάρκας 3, Φάρμερ, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 2, Αγκόρτσας, Παπασηφάκης 2, Τοράκης, Λαδάς, Σαλτερής, Μυρίλος, Μπιτσάκος Ανδ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος, Πάπαριτς 1, Λόζινα, Καλογερόπουλος 3, Χαλυβόπουλος 1, Καπότσης 2, Κουρούβανης Ν., Σκουμπάκης 2, Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Σπηλιώπουλος.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής