ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πέρασε εντυπωσιακά από τα Χανιά ο Απόλλων Σμύρνης, 15-8 τον ΝΟ Χανίων

  03.03.2021 18:04       849

Ο ΝΟ Χανίων αντιστάθηκε για ενάμισι οκτάλεπτο, αλλά ο Απόλλων Σμύρνης ανέβασε ρυθμούς στη συνέχεια και έφτασε σε μια εντυπωσιακή επικράτηση στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, με 15-8 στην επιστροφή των δύο ομάδων στη δράση μετά από 4 μήνες.

Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη αγωνίστηκε στην Κρήτη χωρίς τους τιμωρημένους Μοσκόφ, Δερμιτζάκη και τον τραυματία Καβασουβανό, αλλά με κορυφαίο σκόρερ τον Αλέξανδρο Γούνα, που πέτυχε επτά γκολ και τον Άλεξ Μπόουεν, στην επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τον τραυματισμό του στο χέρι, επίσης εντυπωσιακό (3 γκολ), έφτασε στη μεγάλη νίκη.

Τα Χανιά του Ηλία Μαχαίρα προέβαλαν αντίσταση στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν για τέσσερα λεπτά, όταν στο 5:02 πριν από τη λήξη της 3ης περιόδου αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση ο Μανώλης Σολανάκης για χτύπημα σε αντίπαλο, όπως αναγράφηκε  στο φύλλο αγώνα.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 8-15

Οκτάλεπτα: 3-3, 1-3, 2-4, 2-5.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Σαρτζετάκης, Πολύζος 1, Αγιωργούσης, Μπατάκης 2, Γουίλιαμς 2, Χαριτάκης, Μπογκντάνοβιτς 3, Κανδανολέων, Σπάχιτς, Μαζοκοπάκης, Κουμής, Νικολαΐδης, Παπαμανωλιουδάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανίδης, Αλαμάνος 2, Παπαγεωργίου 1, Φέγγος, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης, Κίτσος, Βιτέλλας, Μπόουεν 3, Γούνας 7, Γωνιωτάκης, Σολανάκης 1, Δραγώνας.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Νίκος Βλαζάκης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής