ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Β’ ΦΑΣΗ

Πέρασε κι από Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός, πρώτος και αήττητος στο φινάλε, 13-8 τον Πανιώνιο

  02.04.2022 14:09       685

Ο Ολυμπιακός βγήκε νικητής και στη Νέα Σμύρνη, στο πρώτο από τα δύο ντέρμπι της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του G1 της Β' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών. Επιβλήθηκε με 13-8 επί του Πανιωνίου και διατήρησε το αήττητο (έχει μόνο μια ισοπαλία και στις δυο πρώτες φάσεις), τερματίζοντας στην 1η θέση με 58 βαθμούς.

Ο Πανιώνιος έμεινε στους 39 β. και περιμένει το ντέρμπι Απόλλων Σμύρνης - ΝΟ Βουλιαγμένης για να δει αν θα παραμείνει 3ος ή θα καταλήξει 4ος στο G1.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και έφτασαν στη νίκη σε ρυθμούς ρελαντί, με βασικό όπλο την άμυνα, πλουραλισμό στην επίθεση και το μυαλό στην Ευρώπη (στο καθοριστικό ματς του επόμενου Σαββάτου με τη Φερεντσβάρος).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 8-13

Οκτάλεπτα: 0-3, 3-4, 2-4, 3-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Ζουρίδης, Μπραΐμης, Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης 1, Παπάκος, Μοσκόφ 1, Δήμου Τάκης 4, Καπετανάκης, Καζάκος, Κουκουνάς, Μαυράκης 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός, Γκίλλας 3, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 2, Κολόμβος 1, Χρυσοσπάθης, Φιλίποβιτς 2, Σύρμας, Μαθιόπουλος.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Κείμης Μαρσέλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής