ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πέρασε κι από την έδρα του ΝΟ Χανίων ο ΓΣ Περιστερίου (12-9) και παρέμεινε αήττητος

  21.10.2023 17:21       8905

Συνεχίζει απτόητος την αήττητη πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών, ο ΓΣ Περιστερίου καθώς πέρασε νικηφόρα από την Κρήτη, όπου επιβλήθηκε  με 12-9 επί του ΝΟ Χανίων, για την 5η αγωνιστική του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη, μάλιστα, επέστρεψε στις νίκες μετά από την ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό κι έφτασε τους 13 βαθμούς (έχει 4 νίκες και 1 ισοπαλία) και βρίσκεται σταθερά στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας, εν αντιθέσει με τους Χανιώτες που παρέμειναν χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα.

Οι Περιστεριώτες πήραν τον έλεγχο του ματς από το ξεκίνημα και ένα μικρό προβάδισμα, που το μετέτρεψαν σε προβάδισμα ασφαλείας στο τρίτο οκτάλεπτο, με κορυφαίους τους Φώσκολο, Μπεριστιάνο, Τοράκη.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 9-12

Οκτάλεπτα: 3-5, 2-2, 1-2, 3-3.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μανούσος Βιζυράκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι, Παζαΐτης 2, Παππάς, Μπατάκης, Αποστολάκης, Χαριτάκης 1, Μητράκης 1, Γκουσάροφ 5, Τσιστράκης, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Μπιτσάκης, Ζουζούνης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ. 2, Παπαδημητρίου, Πρέκας, Χρυσοσπάθης, Κουκουμάκης, Αντζιτς 1, Καρούντζος 3, Φώσκολος 3, Μπεριστιάνος 3, Τοράκης, Μπιτσάκος Ανδ., Σέννης, Μαστρογιαννάκος, Αλευρίδης.

Διαιτητές: Μοίραλης, Παϊρακταρίδης

Αλυτάρχης: Αντώνης Καραβάνος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής