ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ

Πέρασε με ανατροπή ο ΠΑΟΚ, 7-6 το Παλαιό Φάληρο - Με ΓΣ Περιστερίου για την πρόκριση στο F-4

  29.01.2020 15:26       799

Πιο κοντά στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών βρίσκεται πλέον ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά νίκησε με 7-6 το Παλαιό Φάληρο στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης και θα αντιμετωπίσει πλέον το ΓΣ Περιστερίου, στο έξτρα παιχνίδι, στις 5 Φεβρουαρίου, για την πρόκριση στη Τελική φάση της διοργάνωσης (Χίος, 28-29/2).

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν, μάλιστα, την ανατροπή καθώς είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ με 6-4 στις αρχές της τρίτης περιόδου αλλά έφτασαν στη νίκη.

Καθοριστικό σημείο του αγώνα ήταν η αποβολή με αντικατάσταση του Χαράλαμπου Τρούλου στις αρχές της τρίτης περιόδου που στοίχισε στους φιλοξενούμενους, ενώ η ομάδα του Τεό Λοράντου έμεινε χωρίς γκολ για 15 λεπτά μετά το 6-4 που έκανε ο Τσολακούδης. Η ανατροπή μάλιστα έγινε με γκολ των δύο ξένων του ΠΑΟΚ που έκαναν ντεμπούτο με το σκουφάκι του και συγκεκριμένα του Ντένις Κολμπένοφ (μείωσε στο 6-5) και Νίκολα Ράντονιτς (ισοφάρισε 6-6 και πέτυχε το νικητήριο 7-6, 4.34 πριν από τη λήξη).

ΠΑΟΚ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 7-6

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-3, 1-1, 2-0.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γρηγοριάδης, Σαρησάββας, Κολμπένοφ 1, Προσινικλής Ν., Βοζίκης, Κεχαλάρης 1, Καλαϊτζής, Παυλίδης, Παπάκος 2, Προσινικλής Π. 1, Ράντονιτς 2, Μουρατίδης, Αντιβαλίδης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Τεό Λοράντος): Χαϊδόπουλος Σ., Γωνιωτάκης, Γαρδίκας, Αλαφραγκής, Δίπλαρος, Τσολακούδης 3, Ρομπόπουλος, Κοπελιάδης, Τρούλος 3, Ντε Σόουζα, Γαβαλάς Ι., Μητράκης.

Διαιτητές: Μοίραλης, Μπουδραμής

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ράντσος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής