ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Α' ΦΑΣΗ

Πέρασε με εμφατική επικράτηση από το Χαλάνδρι ο ΝΟ Χίου, 18-4 τον Νηρέα

  14.01.2023 15:08       625

Συνεέχισε και στο Χαλάνδρι τις καλές του εμφανίσεις του και την ανοδική του πορεία ο ΝΟ Χίου που πέρασε με εμφατική επικράτηση από την έδρα του Νηρέα Χαλανδρίου, τον οποίο νίκησε με το εντυπωσιακό 18-4 για την 14η και τελευταία αγωνιστική της Α' φάσης του Α' Ομίλου του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών.

Οι Χιώτες, που κυριάρχησαν απόλυτα σε όλους τους τομείς, περιμένουν το αποτέλεσμα του Υδραϊκού με τον Παναθηναϊκού για να δουν αν θα τερματίσουν  στην 6η θέση της βαθμολογίας, με 13 βαθμούς που είναι σημαντική συγκομιδή, καθώς μεταφέρονται στην επόμενη (Β') φάση. Ο Νηρέαςε είναι τελευταίος με 2 βαθμούς.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΝΟ ΧΙΟΥ 4-18

Οκτάλεπτα: 1-5, 2-5, 1-2, 0-6.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Γιώργος Ιντζές): Καζάκος, Δανούρδης 2, Παπαδημητρίου, Χριστοφορίδης, Κουρμελές Γ., Μαυρωτάς Λ., Κουρμελές Β., Πανταζόπουλος 1, Στυλιανάκης, Τσιρώνης, Νεγκίζ, Καζάνης, Κακλής, Μανδαλιός 1, Μπερτόλης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Καρακούρος, Μιμίδης 2, Παππάς 2, Γιαϊτσίνοβιτς 4, Χαλατζιάν, Καρακάσης 1, Κανδιόγλου, Τζώρτζης, Παζαΐτης 1, Χατζηστεφάνου 1, Βέκκος 2, Γαβαλάς Ι., Καραβάς, Αμπάζης 4.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Παϊρακταρίδης

Αλυτάρχης: Φίλιππος Κούκιος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής