ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πέρασε νικηφόρα από Νέα Σμύρνη ο ΑΝΟ Γλυφάδας, 10-7 τον Πανιώνιο

  02.12.2017 20:30       923

Δείχνει να έχει βρει και πάλι τον καλό του εαυτό ο ΑΝΟ Γλυφάδας, που κατάφερε να αποδράσει με ένα σπουδαίο τρίποντο από την έδρα του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη. Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη επιβλήθηκε με 10-7 των Νεοσμυρνιωτών, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και ανεβαίνει στη βαθμολογία.

Οι Γλυφαδιώτες επέβαλαν το ρυθμό τους από το ξεκίνημα και πήραν προβάδισμα ενός γκολ μέχρι το 5-6, οπότε έχασε πέναλτι ο Πανιώνιος. Τότε ο ΑΝΟΓ ανέβασε ρυθμό έφτασε να προηγείται και στα πέντε γκολ (5-10) λίγο πριν από τη λήξη και ο Πανιώνιος απλά μείωσε στο τελικό 7-10.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 7-10

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 2-3, 2-3.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Πρωτονοτάριος, Θεοδόσης-Παπαλουκάς, Περόπουλος, Κουτσιαλής 1, Μπργκούλιαν 2, Κουλιεράκης, Καλαϊτζής 4, Φαναριώτογλου, Παπαποστόλου, Σταυρόπουλος, Βέκκος, Ποταμιάνος, Μαντής, Αβαγιανός, Παπαδόπουλος Δ.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης, Παπανικολάου, Αλεξίου, Παπασηφάκης 1, Παπαναστασίου 2, Γιαννόπουλος 2, Ρομπόπουλος, Χατζηγούλας 3, Αλβέρτης 1, Φωτόπουλος, Σκουμπάκης 1, Σαλτερής, Λεμπέσης, Δουρίδας.

Διαιτητές: Κυράνης Κ., Βόσικας

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής