ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πέρασε νικηφόρα από τη Γλυφάδα ο Υδραϊκός, 11-9 τον ΑΝΟΓ

  09.11.2019 15:22       842

Εκτός έδρας πέτυχε την πέμπτη νίκη του στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών ο Υδραϊκός (έχει και μια ισοπαλία σε επτά αγώνες), καθώς επικράτησε με 11-9 του ΑΝΟΓ στο κολυμβητήριο «Αντώνης Δημητρόπουλος» της Γλυφάδας στο μεταξύ τους ματς της 7ης αγωνιστικής, το μεσημέρι του Σαββάτου (9/11).

Με τους δύο Αμερικανούς της σε μεγάλη μέρα, τον Ίρβινγκ και τον Όμπερτ, που πέτυχαν έξι και τρία γκολ αντίστοιχα και με ένα ξεπέταγμα στο τρίτο οκτάλεπτο, η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη πήρε τη σπουδαία νίκη που την ανεβάζει προσωρινά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, ενώ το συγκρότημα του Δημήτρη Μάζη παράμεινε στους 6 βαθμούς.

Πριν από την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου τερματοφύλακα του ΝΟ Χίου Αδαμάντιου Μαντή, που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής σε τροχαίο. Ο άτυχος αθλητής είχε φορέσει στο παρελθόν το σκουφάκι και των δύο αυτών ομάδων.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 9-11

Οκτάλεπτα: 3-3, 1-4, 2-2, 3-2.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης, Παπούκας 1, Μαυρωτάς Λ., Τρας Μ., Περόπουλος, Μπραΐμης 1, Τρας Τζ. 1, Χατζηγούλας, Φωτόπουλος 2, Νιαρχάκος, Αλβέρτης 4, Κουβουβάνης Δ., Γαλάνης, Λεμπέσης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Γαλανόπουλος, Κόχειλας, Γούρας, Κοκκινάκης, Χατζηκυριακάκης 1, Πρέκας, Μπλάνης, Αλευρόπουλος, Αργυρόπουλος Κ., Παπασηφάκης 1, Τσαχιλίδης, Καπετανάκης, Πολωγεώργης, Όμπερτ 3, Ίρβινγκ 6.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής