ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πέρασε νικηφόρα από την Κρήτη ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 7-4 τον ΝΟ Χανίων

  21.12.2018 18:23       623

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης μπορεί να δυσκολεύτηκε στο ξεκίνημα, αλλά πέρασε τελικά με νίκη και από το κολυμβητήριο των Χανίων. Οι "μπέμπηδες" του Χρβόγιε Κόλιανιν επιβλήθηκαν με 7-4 του ΝΟ Χανίων, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και διατηρήθηκαν μόνοι στη 2η θέση της βαθμολογίας (πέντε βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό).

Το ματς ήταν σκληρό, με κλειστές άμυνες και καλούς τους δύο τερματοφύλακες (Λεβεντάκη, Κουρούβανη). Οι Βουλιαγμενιώτες πήραν ένα σημαντικό προβάδισμα στο τρίτο οκτάλεπτο και το διατήρησαν μέχρι το φινάλε.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής του ΝΟ Χανίων Ηλίας Μαχαίρας, για έντονη διαμαρτυρία.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 4-7

Οκτάλεπτα: 1-2, 1-1, 1-3, 1-1

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Παπαδόπουλος Τρ., Πετρόχειλος, Νάστραν, Χατζηκυριακάκης 1, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης, Χαριτάκης 2, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Αγιοργούσης, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Αποστολάκης, Λειψάκης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αρτίν Ελμισιάν): Κουρούβανης Δ., Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 2, Ηλιόπουλος, Γούβης 1, Αφρουδάκης, Μπούχα 1, Ποντικέας 1, Καπετανάκης, Τίγκας 1, Σολανάκης, Ανδρεάδης, Χριστοφορίδης.

Διαιτητές: Χατζηαναστασίου, Μπουδραμής

Αλυτάρχης: Νίκος Βλαζάκης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής