ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ / ΚΑΖΑΝ

Πέρασε τελικό με την 8η θέση στον προκριματικό το Ντουέτο μας

  09.07.2016 15:19       1867

Την 8η θέση στον προκριματικό του Ντουέτου, στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων, το Σάββατο (9/7) το πρωί) στο Καζάν της Ρωσίας, κατέκτησαν τα κορίτσια που συνθέτουν το δίδυμο της Ελλάδας και φυσικά προκρίθηκαν στον Τελικό του αγωνίσματος που θα γίνει την προσχή Τρίτη (12 Ιουλίου) το πρωί.

Οι Αθανασία Τσόλα και Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου (με αναπληρωματική την Άννα Μαρία Ταξοπούλου), που -υπενθυμίζουμε- είχαν κατακτήσει προ ημερών το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Ριέκα, εκτέλεσαν όμορφα το πρόγραμμά τους και βαθμολογούμενες με 83,9000 β. κατετάγησαν 8ες ανάμεσα στα 29 ζευγάρια του προκριματικού.

Τα κορίτσια μας φιλοδοξούν φυσικά σε μια πολύ καλύτερη θέση στον τελικό της Τρίτης, καθώς θυμίζουμε ότι και στο Ευρωπαϊκό είχαν βρεθεί 5ες στον προκριματικό, αλλά στον τελικό ξεπετάχτηκαν μέχρι το βάθρο των νικητριών.

Την πρώτη θέση του προκριματικού πήραν οι Ρωσίδες Καλίνινα - Κουλάγκινα με 90,2333 β., τη 2η οι Γιαπωνέζες Όγια - Γιασουνάγκα με 88,033 β.και την 3η οι Ουκρανές Ναριέζνα - Γιάκνο με 87,5333 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής