ΤΕΧΝΙΚΗ / 14ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ/ΑΝΙΜΑΣΙ

"Περήφανοι που σηκώσαμε την ελληνική σημαία ψηλά"

  10.07.2016 23:52       2700

Μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στη σκυταλοδρομία 4χ2000μ. επιφάνειας ανοικτής θαλάσσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης οι Έλληνες πρωταθλητές εμφανίστηκαν ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και ευχαρίστησαν τους ανθρώπους που τους βοήθησαν στο να φτάσουν στην επιτυχία αυτή.

Αναλατυκά τα όσα δήλωσαν:

 

Κωνσταντίνος Τερζανίδης: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα της σκυτάλης αυτής. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, τον προπονητή μου και τα άτομα που με στήριξαν για να φτάσω ως εδώ".

 

Σεραφείμ Θεοδωρίδης: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την επιτυχία μου, που αποτελεί ανταμοιβή όλης της προσπάθειας μου αυτή την χρονιά. Θελω να ευχαριστήσω την προπονήτριά μου και τους γονείς μου, οι οποίοι μου στάθηκαν σε όλη αυτή την δύσκολη πορεία".

 

Δήμητρα Παπανικολάου: "Είμαι πολύ περήφανη που καταφέραμε μαζί με τους συναθλητές μου να ανέβουμε στο βάθρο γιατί πραγματικά όλοι το αξίζαμε μετά απο τόση σκληρή δουλειά και προσπάθεια.Ευχαριστώ πάρα πολύ τον προπονητή μου και την οικογένεια μου που με στηρίζουν όλο αυτό το διάστημα".

 

Χριστίνα Ζαφειρίου: "Αυτό το μετάλλιο ήταν κάτι που επιθυμούσαμε όλοι πάρα πολύ. Μετά από σκληρή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια τα καταφέραμε και είμαι περήφανη που σηκώσαμε την ελληνική σημαία ψηλά.Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου , την οικογένεια και τους φίλους μου που με στηρίζουν σε κάθε μου προσπάθεια".

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ: ΝβΧ