ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ / Μορφέσης

«Περήφανος για την ομάδα …»

  07.12.2012 13:18       813

ΦΩΤΟ: Ο Γιώργος Μορφέσης

Δεν έκρυψε την μεγάλη του ικανοποίηση, για πρόκριση στον τελικό του 1ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος, ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός Γιώργος Μορφέσης, αμέσως μετά την θριαμβευτική επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας επί των ΗΠΑ (8-3), στον έναν από τους δύο ημιτελικούς της διοργάνωσης.

«Από παιχνίδι σε παιχνίδι γινόμαστε όλο και καλύτεροι σαν ομάδα. Αποδείξουμε πόσο ισχυρή είναι η ελληνική γυναικεία υδατοσφαίριση σε τόσο υψηλό επίπεδο. Τα κορίτσια της ομάδας, είναι τόσο καλά, όσο και η γυναικεία μας ομάδα. Το μέλλον τους ανήκει.

Είμαι περήφανος για την ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως και στην ΚΟΕ, γιατί πλήρωσε και έκανε τα πάντα για να έλθουμε εδώ στο Περθ να αγωνιστούμε», είπε ο Μορφέσης.

Για τον ίδιο, είναι ο τέταρτος τελικός, ως ομοσπονδιακός τεχνικός, σε κορυφαία διοργάνωση.

Προηγήθηκαν οι τελικοί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν το 2012 (ΕΛΛΑΔΑ – Ιταλία 10-13), το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Γυναικών της Σαγκάης το 2011 (ΕΛΛΑΔΑ – Κίνα 9-8) και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ το 2010 (ΕΛΛΑΔΑ – Ρωσία 6-11).

Ως συνεργάτης ομοσπονδιακός, ήταν στον πάγκο το 2004 στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας (ΕΛΛΑΔΑ – Ιταλία 9-10 στην παράταση).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ