ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ/ Παπάζογλου

Περιμέναμε κάτι παραπάνω

  15.09.2012 21:59       803

Η Ευαγγελία Παπάζογλου, μία από τις αθλήτριες της Εθνικής μας ομάδας που μετείχαν στον τελικό του Ομαδικού στο Παγκόσμιο Νεανίδων δήλωσε ικανοποιημένη από την προσπάθεια, αλλά παραδέχτηκε πως περίμενε καλύτερο αποτέλεσμα (που ήταν 8η θέση). Μιλάει για πρόοδο και υπόσχεται καλύτερη θέση στο Κόμπο. Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Είναι αλήθεια ότι περιμέναμε κάτι παραπάνω, διότι στον προκριματικό ήμασταν 7ες. Αλλά εμείς μέσα στο νερό κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ, οι προπονήτριές μας είναι ικανοποιημένες. Από κει και πέρα εμείς συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά μας. Διότι αύριο έχουμε άλλους δύο τελικούς. Το σόλο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη και το Κόμπο με το ομαδικό.

Η πρόοδός μας, πάντως, είναι δεδομένη και είναι σημαντικό να δείχνουμε συνέχεια ότι η Ελλάδα υπάρχει κι ότι μπορεί να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο στον παγκόσμιο αθλητισμό.

Έβρεχε πάρα πολύ και την ώρα που εκτελούσαμε το πρόγραμμα, αλλά ήταν υπέροχο το γεγονός ότι εκείνη τη στιγμή είχε τόσο κόσμο που μας επευφημούσε με την ιαχή «Ελλάς Ελλάς» και κουνούσε τις σημαίες. Ηταν πολύ εμψυχωτικό. Ηταν ένα πολύ ωραίο συναίσθημα.

Περιμένουμε αύριο μια καλύτερη θέση στο Κόμπο διότι εκεί δεν μετρούν οι φιγούρες, όπως στο ομαδικό. Εκεί είναι ανεξάρτητο το πρόγραμμα και μετράει 100% το πρόγραμμα στον τελικό. Οπότε περιμένουμε τουλάχιστον μια 7η θέση, ίσως και καλύτερη. Θα προσπαθήσουμε να βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

Στη ΦΩΤΟ εντυπωσιακή φάση από το πρόγραμμα του Ομαδικού της Ελλάδας