ΤΕΧΝΙΚΗ / Ελένη Κουγιά

«Περιμένουμε δυνατούς αγώνες»

  29.02.2012 14:55       1512

Το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαρτίου διεξάγονται (κολυμβητήριο Κερατσινίου) οι χειμερινοί αγώνες κορασίδων Α' και η ημερίδα ορίων συγχρονισμένης κολύμβησης.

Η τεχνική σύμβουλος της ΚΟΕ Ελένη Κουγιά, αναφερόμενη στους αγώνες αυτούς, λέει: "Πέρα από μερικές ημερίδες ορίων που έχουν γίνει στην περιφέρεια, είναι ο πρώτος αγώνας. Περιμένουμε έναν δυνατό και ανταγωνιστικό αγώνα. Ευελπιστούμε τα σωματεία να συμμετάσχουν με όλες τους τις δυνάμεις ώστε να δείξουν και ότι είναι ετοιμοπόλεμα για τον μεγαλύτερο αγώνα, το χειμερινό ΟΠΕΝ που διεξάγεται την επόμενη βδομάδα».

Η Ελένη Κουγιά αναφέρθηκε και στην στήριξη που έχει το άθλημα: «Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο άθλημα. Για να έχει απήχηση στον κόσμο θα πρέπει να υπάρχουν και οι υποδομές. Τα τελευταία χρόνια γενικά υπάρχει ανάπτυξη καθώς δημιουργήθηκαν και σωματεία στην Πτολεμαΐδα, την Λάρισα, τη Βέροια, την Τρίπολη. Το θετικό είναι ότι η συγχρονισμένη κολύμβηση έχει την αμέριστη στήριξη από την Ομοσπονδία. Από την άλλη, η πολιτεία δεν ασχολείται, όπως άλλωστε κάνει και με ολόκληρο τον αθλητισμό».

Στην φωτογραφία, στιγμιότυπο από παλαιότερο αγώνα

Γραφείο Τύπου: Νίκος Χαραλαμπόπουλος