ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Περίπατο ο Ολυμπιακός, 17-2 τον ΝΟ Χίου και "14 στα 14"

  21.02.2015 15:09       550

ΦΩΤΟ: Εντυπωσιακή φάση από το ματς στον Πειραιά (newsports.eu)

Έναν ωραίο μεσημεριανό κολυμβητικό περίπατο έκανε ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός στο κολυμβητήριο του Πειραιά στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν άνετα με 17-2 του ΝΟ Χίου και συνεχίζουν να απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής έχοντας το απόλυτο, δηλαδή 14 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού συμπεριέλαβε μόνον 11 παίκτες στη σύνθεση, καθώς έμειναν έξω λόγω τραυματισμού ο δεύτερος τερματοφύλακας Γαλανίδης και λόγω ίωσης ο Ντόσκας (ο Ράτζεν δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής αφού έπαιξε ο άλλος ξένος, ο Μάλιαρακ).

Με 10 παίκτες κατέβηκε η ομάδα της μαστίχας (μετέχουν κάποιοι νεαροί παίκτες της στο πρωτάθλημα Εφήβων), που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού, ο οποίος ήταν ασταμάτητος επιθετικά με πρώτο σκόρερ τον Γιάννη Φουντούλη (6 γκολ), ενώ εγκλωβίστηκε και στην ερυθρόλευκη άμυνα πετυχαίνοντας μόνο δύο γκολ.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε χθες και την κοινή προετοιμασία του με τον Ερυθρό Αστέρα με τον Βλάχο να μένει ευχαριστημένος από τα δυνατά ματς με τους Σέρβους.

ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ

Πριν από την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πατριάρχη της ελληνικής υδατοσφαίρισης Ανδρέα Γαρύφαλλου που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη και κηδεύτηκε σήμερα Σάββατο στο Νεκροταφείο της Ανάστασης στον Πειραιά. Εκεί όπου του είπαν το τελευταίο αντίο οι συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου του υγρού στίβου και του αθλητισμού γενικότερα. Από το ΔΣ της ΚΟΕ παραβρέθηκε μεγάλη αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον πρόεδρο Δημήτρη Διαθεσόπουλο.

Ενός λεπτού σιγή θα κρατηθεί πριν από την έναρξη όλων των σημερινών αγώνων της Α1 Ανδρών, αλλά και πριν από την έναρξη των δραστηριοτήτων στους Ομίλους των Προκριματικών φάσεων των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών και Εφήβων που γίνονται αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ 17-2

Οκτάλεπτα: 3-0, 5-1, 5-0, 4-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΟ ΧΙΟΥ
Δεληγιάννης Γαλανόπουλος
Μυλωνάκης 3 Γκιάλης
Δελακάς 1 Μιμίδης
Βλαχόπουλος 1 Φάζος
Φουντούλης Ι. 6 Πρέκας
Ποντικέας 1 Κανδιόγλου
Βιτέλας 1
Μουρίκης 1 Ντούλος
Κολόμβος Φουντούλης Γιώρ.
Μάλιαρακ 2
Γούνας 1 Γαβαλάς Ι. 1
Δερβίσης 1
Προπονητής: Θοδωρής Βλάχος Προπονητής: Μίλαν Τζώρτζεβιτς

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Βόσικας

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής