ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ / ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ / ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ

Περίσσια αυτοπεποίθηση

  11.02.2021 15:35       869


Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών αναχωρεί αύριο, Παρασκευή 12 Φλεβάρη, για την Ολλανδία προκειμένου να πάρει μέρος στο προολυμπιακό τουρνουά του Ρότερνταμ. Στόχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι να κατάκτηση μιας εκ των τριών πρώτων θέσεων στην διοργάνωση και η συμμετοχή για 16η φορά στην Ολυμπιάδα.

Η Εθνική μας ομάδα μετέχει στον Α' Όμιλο, με αντιπάλους τη Γεωργία, την Τουρκία, τον Καναδά, τη Βραζιλία και το Μαυροβούνιο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος λίγες ώρες πριν την αναχώρηση προχώρησε στην κάτωθι δήλωση εξαίροντας την περίσσια αυτοπεποίθηση που επικρατεί στους κύκλους της Εθνικής.

«Με καθυστέρηση ενός χρόνου θα αγωνιστούμε από την Κυριακή και για 8 ημέρες για την πρόκρισή μας στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Η προετοιμασία μας ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που μας επιτρέπουν οι ειδικές συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας και στον ελληνικό αθλητισμό.


Ξεκινάμε την προσπάθεια μας με περίσσια αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητές μας ώστε να κερδισουμε την συμμετοχή μας στο μεγαλύτερο αθλητικό ραντεβού της τετραετίας το καλοκαίρι στο Τόκιο.

Η αγωνιστική μας απόδοση, η συγκέντρωσή μας αλλά και η διαχείριση όλων των καταστάσεων που θα δημιουργηθούν στο Τουρνουά επιβάλλεται απο όλους μας να είναι σε υψηλό βαθμό αν θέλουμε να φύγουμε με το πολυπόθητο εισιτήριο από το προολυμπιακό τουρνουά του Ρότερνταμ».

Την αποστολή αποτελούν οι διεθνείς μας: Μάνος Ζερδεβάς, Κώστας Γαλανίδης (τερματοφύλακες), Γιάννης Φουντούλης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Γιώργος Δερβίσης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Μάριος Καπότσης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κώστας Μουρίκης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Δημήτρης Σκουμπάκης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης, Κώστας Κάκαρης, Στάθης Καλογερόπουλος.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ