ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

"Πετάει" ψηλά ασταμάτητο το Περιστέρι, 11-7 τον ΑΝΟ Γλυφάδας

  31.10.2020 17:46       587

Τη φανταστική πορεία του στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών συνεχίζει απτόητος ο ΓΣ Περιστερίου και επιβεβαιώνει τους ειδικούς που ισχυρίζονται ότι βρίσκεται πλέον σε υψηλό επίπεδο και θα διεκδικήσει όχι μόνο την παραμονή, αλλά και κάτι παραπάνω στον φετινό μαραθώνιο.

Η ομάδα του Λούδη κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα του με 11-7 και επί του ΑΝΟ Γλυφάδας. στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Διατήρησε έτσι το αήττητό της, έχει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία και παραμένει ψηλά, μόνη στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Πρωταγωνιστές για τους νικητές ήταν ο πολύπειρος τερματοφύλακας Φίλιππος Καραμπέτσος, που κατέβασε τα ρολά οδηγώντας την πολύ άμυνα των γηπεδούχων (που κατάφερε να περιορίσει το μεγάλο ατού του ΑΝΟΓ, τον Στίβενσον) και ο Διονύσης Καρούντζος που πέτυχε τρία γκολ στην καθοριστική 3η περίοδο, στη διάρκεια της οποίας το Περιστέρι είχε επιμέρους σκορ 4-1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 11-7

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-1, 4-1, 4-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου 1, Αγκόρτσας, Φάρμερ 1, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης 1,  Καρούντζος 3, Μιρόνοφ 2, Κλήμος, Τζώρτζης 1, Τσαγκάρης, Αϊβαλιώτης, Τσάπαρης, Μπιτσάκος.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Κουρούβανης, Τζελάτης, Παπούκας 3, Περόπουλος, Μαυρωτάς 1, Ηλιόπουλος, Χατζηστεφάνου, Χριστοφορίδης, Στίβενσον 3, Χαραλαμπόπουλος, Γούντχεντ, Μπακαλούμης, Πούρος, Γαλάνης.

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής