ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ (U18)

«Πέταξε» η Εθνική για Βελιγράδι - Ευτυχία Καραγιάννη: «Δεν φοβόμαστε κανένα»

  29.07.2022 17:14       1407

Για το Βελιγράδι «πέταξε» πριν λίγο η Εθνική μας ομάδα Νεανίδων U18 Υδατοσφαίρισης, προκειμένου να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από 31/7-8/8.

Η Ομοσπονδιακή Τεχνικός Ευτυχία Καραγιάννη, έχει μαζί τις Δέσποινα Ανδρεάδη, Δέσποινα Καλογεροπούλου, Μαρία Καραγιάννη, Αριάδνη Καραμπέτσου, Ευτυχία Κωνσταντοπούλου, Διονυσία Κουρέτα, Βασιλική Λασκαρίδου, Στεφανία Σάντα, Χριστίνα Σιούτη, Σοφία Τορνάρου, Φωτεινή Τριχά, Ευφροσύνη Τσιμάρα, Νεφέλη Χαλδαίου.

Την αποστολή συνοδεύουν, η συνεργάτης της ομοσπονδιακού Κατερίνα Οικονομοπούλου, ο φυσιοθεραπευτής Σταμάτης Φώτογλου και η διεθνής διαιτητής Ναταλία Μαρκοπούλου ενώ, αρχηγός αποστολής είναι το μέλος του Δ.Σ. της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Γιώργος Κανελλόπουλος.

Η Εθνική ομάδα συμμετέχει στον Β’ Προκριματικό Όμιλο και το πρόγραμμα των αγώνων της είναι (ώρες Ελλάδας):

01/08, 13:00: Ιαπωνία-ΕΛΛΑΔΑ

02/08, 11:30: ΕΛΛΑΔΑ-ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ

03/08, 18:30: ΕΛΛΑΔΑ-ΗΠΑ

Ως delegate θα συμμετάσχει η Βούλα Κοζομπόλη, Γενική Γραμματέας της Τεχνικής Επιτροπής Υδατοσφαίρισης FINA.

«Δεν φοβόμαστε κανέναν, θα παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να έχουμε τα αποτελέσματα που προσδοκούμε», ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ η Ευτυχία Καραγιάννη που δεν παραγνωρίζει ότι «Η ομάδα των ΗΠΑ που έχουμε στον όμιλο είναι πολύ ισχυρή, την αντιμετωπίσαμε και στο πρόσφατο ‘’Πύθια Καπ’’ στην Ιτέα αλλά και εμείς διαθέτουμε μια δυνατή ομάδα με ταλαντούχα κορίτσια που θα τα δώσουν όλα, όπως κάνουν κάθε φορά».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος