ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / Δέσποινα Σολωμού

«Πετύχαμε το στόχο μας στη Σαβόνα»

  29.05.2013 16:54       832

Στο γεγονός πως πέτυχαν το στόχο που είχαν θέσει, την 4η θέση στον τελικό του Ντουέτο, στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Συγχρονισμένης κολύμβησης της Σαβόνα, στάθηκε σε δηλώσεις της η Δέσποινα Σολωμού, η οποία μαζί με την Ευαγγελία Πλατανιώτη εκπροσώπησαν την Ελλάδα στην ιταλική πόλη.

Η διεθνής μας πρωταθλήτρια δήλωσε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

«Η διοργάνωση στη Σαβόνα δεν ήταν και πάρα πολύ καλή. Είχαμε κάποια προβλήματα με τα λεωφορεία και με την πισίνα σε θέμα οργάνωσης. Αλλά για εμάς πήγε πολύ καλά ο αγώνας.

Τερματίσαμε στην θέση που είχαμε βάλει και ως στόχο, την τέταρτη, γεγονός ευχάριστο καθώς καταφέραμε και περάσαμε την ομάδα της Ιταλίας για πρώτη φορά.

Δεν είμαστε και πολύ ευχαριστημένες από την βαθμολογία μας, αφού πιστεύω πως θα μπορούσαμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα.  Ουσιαστικά η προετοιμασία μας για τον επόμενο μας στόχο, το Παγκόσμιο της Βαρκελώνης, ξεκινάει αύριο.

Μέχρι στιγμής έχουμε πέσει στο ΟΠΕΝ Συγχρονισμένης της Ιαπωνίας, στο Πανευρωπαϊκό και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Σε όλους τους αγώνες βλέπουμε πρόοδο, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Τώρα είμαστε στην τελική ευθεία και έχουμε πια ένα με ενάμιση μήνα, ώστε να βελτιώσουμε όσο μπορούμε ακόμα τα προγράμματά μας.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος