ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, 14-9 τον ΝΟ Χανίων

  23.10.2019 16:46       590

Επέστρεψε στις νίκες και πήρε το δεύτερο τρίποντο στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών ο ΠΑΟΚ. Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της εμβόλιμης 4ης αγωνιστικής, η ομάδα του Πάνου Βέργου επιβλήθηκε με το ευρύ 14-9 επί του του ΝΟ Χανίων στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Οι Θεσσαλονικείς βρήκαν καλό ρυθμό από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, κυριάρχησαν σε όλους τους τομείς και έχτισαν γρήγορα μια σημαντική διαφορά, αφού από την πρώτη κιόλας περίοδο προηγήθηκαν με 4-1. Οι Κρητικοί προσπάθησαν να αντιδράσουν στο δεύτερο οκτάλεπτο, διάστημα στο οποίο κράτησαν το μηδέν στην άμυνά τους, ωστόσο μείωσαν μόνο στα δύο γκολ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και με έξι γκολ στην τρίτη περίοδο ανέβασαν τη διαφορά στο 10-4 και εξασφάλισαν τη νίκη φτάνοντας στο τελικό 14-9.

ΠΑΟΚ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 14-9

Οκτάλεπτα: 4-1, 0-1, 6-2, 4-5.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γρηγοριάδης, Σαρησάββας 2, Λέκιτς 3, Προσινικλής Ν., Σγουρίδης 2, Κεχαλάρης 1, Καλαϊτζής 1, Παυλίδης 1, Παπάκος 2, Προσινικλής Π. 1, Μπλάζεβιτς 1, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Βοζίκης, Νικολαΐδης Ι.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Σαρτζετάκης 1, Νάστραν 2, Φωκάς, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης 2, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Αγιωργούσης, Μαζοκοπάκης 1.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κυράνης Κ.

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ράντσος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής