ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Β’ ΦΑΣΗ

Πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ο ΟΦΘ, 9-8 τον ΝΟ Χανίων στη Θεσσαλονίκη

  13.04.2024 16:38       1226

Χρειάστηκε να φτάσουμε στην προτελευταία αγωνιστική της Β' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών για να πάρει την πρώτη του νίκη ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης.

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του G2 της Β’ φάσης, λοιπόν, ο ΟΦΘ πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο, απέναντι στον αξιόμαχο ΝΟ Χανίων, τον οποίο νίκησε με 9-8 και έφτασε στους 4 βαθμούς (έχει και μια ισοπαλία), αλλά παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Οι Θεσσαλονικείς δείχνουν, όμως, με το σημερινό αποτέλεσμα, ότι θα παλέψουν γερά στα play out για την παραμονή τους στην κατηγορία. Στους 15 βαθμούς έμειναν οι Χανιώτες και όλα θα παιχτούν την τελευταία αγωνιστική για το πλεονέκτημα έδρας ή μη εν όψει των πλέι άουτ.

Μετά από ένα δυνατό ματς - ντέρμπι, ο ΝΟ Χανίων πήρε ένα μικρό προβάδισμα και στο τέλος της τρίτης περιόδου προηγείτο (7-8). Όμως, στο 5:52 πριν από τη λήξη του τέταρτου και τελευταίου οκτάλεπτου, ο Δημητριάδης ισοφάρισε για τον ΟΦΘ σε 8-8 και στο 1:28 πριν ακουστεί η κόρνα της λήξης, ο Παυλίδης πέτυχε το νικητήριο γκολ για τους Θεσσαλονικείς.

ΟΦΘ - ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 9-8

Οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 4-5, 2-0.

ΟΦΘ (Λάμπρος Βογιατζόγλου): Τσακίρης, Γκιόκας 1, Βακαρέλης, Στεργίου, Γιώρτσιος, Νάνος 3, Ιωσήφ, Φουρναράκης, Παυλίδης Χ. 1, Κεϊχανί 3, Βάσιτς, Πρωϊμάκης, Βαλτσιώτης, Δημητριάδης 1, Κιόσης.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Βαγγέλης Βλαζάκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης 1, Αράκι 1, Παζαΐτης 3, Παππάς, Μπατάκης 1, Αποστολάκης, Χαριτάκης, Μητράκης, Γκουσάροβ, Τσιστράκης, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Παϊρακταρίδης

Αλυτάρχης: Γιώργος Βορδουνάς

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής