ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ / ΑΦΙΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ

Πετυχημένη αποστολή

  12.07.2021 15:02       1334

Απόλυτα πετυχημένη χαρακτηρίζεται η παρουσία της Εθνικής ομάδας κλασικής κολύμβησης που πήρε μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στην Ρώμη. Η αποστολή αφίχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Ιουλίου και την υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο διευθυντής της κολυμβητικής ομοσπονδίας κύριος Γιώργος Χριστοφοράτος.

Αναφερόμενος στους αγώνες και κάνοντας έναν απολογισμό της ελληνικής παρουσίας στην διοργάνωση, ο ομοσπονδιακός προπονητής Τάσος Παπαδόπουλος, προέβη στην κάτωθι δήλωση:

«Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και ανατρέψαμε τα προγνωστικά. Κατακτήσαμε ένα μετάλλιο με τον Τάσο Κούγκουλο στα 50 ύπτιο, είχαμε συμμετοχή σε τρεις τελικούς και σε πέντε ημιτελικούς. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν παρά το γεγονός ότι λόγω της πανδημίας τα τελευταία δύο χρόνια στερήθηκαν αγώνες και ταλαιπωρήθηκαν στην προπαρασκευή τους».

Την αποστολή είχαν συνοδεύσει στην Ρώμη ο προπονητής Γιάννης Μηλιδάκης και η Γ Αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΚΟΕ κυρία Αλεξία Μαρίνη - Δραμιτινού (αρχηγός αποστολής).

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ